Image and video hosting by TinyPic

23 April 2014

Bila rasa tak selesa

pernah x korg rasa x selesa?
like-- korg dh pakai baju tu,sbb baju tu dh gosok,
tapi pada hari tu,korg rasa baju tu x kena dgn korg,
selalu nya bila pakai ok ok je,tapi hari tu pulak spoil,
tu lah yg jd kat aku harini,harini aku kena pakai baju corporate,
tapi bila pakai,mcm xselesa pulak,tudung yg aku pakai pon rasa x selesa,
aku pon xtau lah kenapa,rasa mcm x kena je,
mata aku pulak dlm this week asek berair je,
bila x makeup,xde pulak berair,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
aku rasa mcm errkkk-- kenapa mcm ni pulak,
saje xnk bg aku makeup ke.

pakai tudung pon sama,selalu aku pakai tudung rasa ok je,
tapi ni bila pakai,mcm xkena,silap silap ni jap g boleh buat aku sakit kepala ni,
adehhhh! xpelah,jap g nk g toilet balik,nk pakai tudung elok elok.

actually aku rasa mcm badan aku letih,mcm x cukup tido,
myb sbb aku diet ni,tapi aku mkn jugak benda manis,
hmmnk kata diet sgt tu,xde lah jugak.

masa cepat sgt berlalu lah.aku rasa tidur mlm tu sangat singkat,
aku rasa mcm xsempat nk tido lena,tgk tgk jam dh bunyik,
huaaaa,weekend pon,kalau tidur lama sket.kejap je dh kul 12pm,
korg rasa x? letih kan? hmmmmm.

ok lah bai! malas nk membebel lg. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. huhu..ku xpenah rasa tidur lena sekarang ni ra...tiap2 hari termasuk weekend kul 7.30 pagi dah terbangun..sbb budak2 tu pagi2 buta lg da bgn..mmg x bagi can la kat mama dy nk bgn lambat..hehe...

    ReplyDelete
  2. selalu jugak sis..
    tp baju kerja jarang la
    selalunya baju nak kua ngan hubs ngan anak2..

    ReplyDelete
  3. selalu sangat sampai kekadang rasa mcm nak balik salin baju lain ajer/

    Dulu pernah x selesa dgn tudung yg saya pakai..then sanggup g bukit bintang g cari tudung lain..hahaha..sungguh teruk perangai..

    Tapi kat sini cyberjaya memang x dpatlah...tempat shoping x ada :D

    ReplyDelete
  4. sangat pernah bila rasa tak selesa macam tu, terus tukar baju lain...memang kelewatan sedikit lah segala urusan dan juga keluar rumah kannn...he he he...

    ReplyDelete
  5. takde pulak rasa tak selesa ngan baju yg dipakai... penat sgt gaknye,

    ReplyDelete
  6. selalu... lagi2 baju terlebih besar

    ReplyDelete
  7. take gud rest ra. Use weekend wisely

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com