Image and video hosting by TinyPic

27 April 2014

Cadar Quilt Patchwork Review


ni koleksi terbaru cadar Patchwork aku.
omei kan,Bellarina ni,dh lama dh aku ngidam,lama gila!
dulu aku nak.tapi xde,kali ni baru dapat,huaaaa seronoknya bila masuk bilik.
hahahaha.yelah,bila masuk bilik,nampak benda yg kita suka ada dpn mana,
mana x suka kan.hehehe.

yg lagi buat aku suka tu sbb papa princess pon suka cadar ni.
dia suka bukan sbb apa,sbb cadar ni xsusah,bangun pg xyah nk tarik tarik,
kalo ko nk lenyak ke,buat mcm mana pon cadar nya statik je gitu,
hehehe.mmg dasar lelaki kan.

aku rasa korg x yah lah tanya kat mana aku beli cadar ni.
kat online bersepah ada jual kan.ada yg murah dan mahal.korg kena pandai
pilih lah.ada yg RM150 ada RM160 ada jugak yg jual RM180,
ada jugak tu org beli.hahaha.terpulanglah kepada citarasa masing masing ye,
tapi aku beli pastinya pada yg murah.aku kan mmg suka barang murah.haha.
sape x suka ye dak.sbb benda ni semua sama je,sume terpulang kepada
citarasa peniaga nk amik untung banyak mana.

dulu aku dh ada 1 dh,aku punya yg mcm kat bawah ni,ni aku beli dr akk tempat keje lama aku,
dia mmg benti keje dan fulltime jual cadar,aku dulu DS ngan dia,tapi asek sold out je.sadis aku,
so aku majuk ngan dia,xnk jual cadar dah,xnk DS dh.aku beli,then pakai sendiri.hahaha.

1st design aku beli

sejak dr beli yg 1st ni lah aku jatuh cintaaa.hehehe.mmg best!
so lepas ni lg 3 bulan,nk kumpul duet.nk beli lg.hehehe.
korg nak ke? g cr sendiri ye,hehehe.kain dia mmg best,kalo letak,
xyah nk susah susah nk tarik.kain berat,mmg jatuh kebawah,
bangun pagi just tepuk tepuk bantal je,lipat comforter.
pas tu dh boleh trus g keje.hahaha.

dia ada 3 size Single,Queen and King,
aku amik Queen lah selalunya,sbb katil pon queen je.
cukup lah tu kan.

lepas ni aku nk beli cm ni pulak.


korg jgn tanya kenapa.aku mmg suka warna warni ni,mmg kalerfull,
aku suka! hehehe,sbb aku rasa nanti hidup aku ceria je.

aku no idea lah nk bg tau korh beli kat mana,sbb kwn kwn aku ramai gak jual.
harga lebih kurang je,korg cr lah sendiri ye.hehehe.bai!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Tggu dok umh sendiri nti br nk bli yg camni

    ReplyDelete
  2. Farah pun suka cadar nie..farah pernah dpt harga paling murah $99.. =D

    ReplyDelete
  3. cantik je pilihan warna. Mmng blh mnceriakan the whole day

    ReplyDelete
  4. suka jugak set cadar ni.tengah usha2 sambil tggu offer diorg dulu.haha

    ReplyDelete
  5. cantiknya rara..berkenan kat cadar bellarina tu..y last tu pon cantik..so colurful..ish..geram

    ReplyDelete
  6. Kita pun br ble 2set single cadar bellarina tu..lama dah mengidam corak tu..

    ReplyDelete
  7. wah leh tahan hrga nye yew..
    tp kalau kite beli , rsnye en somi tido bwh .. wakakakkaak gegurl kongkerrrr

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com