Image and video hosting by TinyPic

02 April 2014

Dr R di HotFM

Assalammualaikum korg,
dah minum,dah makan? harini aku free sikit.
hehehe.xde lah free mana pon.
tapi jap g tgh hari nk g pos brg,
td settle settle hal brg,
jap g nk tulis alamat segala pulak.
hee.banyak nya keje.
ni pon baru benti minum jap.
kang x minum kang kebulur lak kan.

korg mkn apa?
nasi lemak ke?
untung lahhhh~

aku makan bisekut je,
pastu air Miracle Slimming Coffee.
heee sedappppp~

eh korg tau x DR.R kat Hot Fm tu?
ala tiap tiap hari rabu kan ada segmen Dr.R ni.
mula mula aku mcm x suka,tapi lama lama dh jd suka pulak.
sbb dlm lawak lawak tu.ada aura positif yg Dr.R ni terapkan.
aku suka.rasa semangat.semua yg +ve je.
kalau korg x caye,ce dgr.

dan bila di akhir segmen,
dr R ni akan baca puisi taw.
puisi dia sangat lah tacing!
yg dulu pasal ibuu tu,sedih gila.
sampai nk nangis rasa.

Dr.R ni bukan lah Dr.romzey tu,
jgn salah paham lak.
aku rasa Dr.R ni rosyam nor.
dgr suara pon dh kenal.
tapi mmg hebat lah.aku rasa rosyam nor ni seorang yg kuat membaca,
sbb semua benda dia boleh jawap dgn tenang,
dan ada logik nya.bukan main taram je jawap.

nt ada masa,tiap tiap rabu korg dgr lah taw.
hehehe.

k lah korg.nk sambung minum jap.
pas tu nk Bw.bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. ada jugak dengar, is it? Dr. R ni sebenarnya adalah Rosyam?

    ReplyDelete
  2. sy pun selalu dengar DR.R ni..best dan kelakar dia punya tips.

    ReplyDelete
  3. aku rasa Rosyam nor sbb sore die tu kan ...

    nk tgk kat 8TV tak dan ... klu ade tv leh gak nengok ..sape DR R ni

    ReplyDelete
  4. dengar secara x sengaja pagi td... ok gak jawapan dia... kelakar but yet ada isi...

    ReplyDelete
  5. wowwweeee...anak2 dia pun belajar pandai tau!!

    ReplyDelete
  6. pagi td dengar..best..klakor psl yg bejalan kaki kt atas selama 20mnt tu..haha..tp xdpt dengar lama..umah ke opis dekat je ;(

    ReplyDelete
  7. a'ah sy pon mmg sll dgr pon sb pg2 mmg dgr hotfm..mmg lucu2 cdgn dr.r tu tp ad jgk yg bermaksud mkn dlm hihi....mmg rosyam nor pon sis.

    ReplyDelete
  8. ye ke rosyam norrrr? langsung tak cam suara. nadt pun suka dengar slot Dr R ni. tapi memang tiap kali sebut Dr R memang terbayang Dr Rozmey tu la tapi tau memang bukan Dr Rozmey tu. takkan la hot fm nak panggil dr rozmey kannn..terus tak de orang nak dengar nanti.hehe..

    ReplyDelete
  9. First time dgr pn trus teka rosyam nor!betul la kot kan....hehehehe

    ReplyDelete
  10. rosyam nor ke..g keje pagi2 ada gak dgr..huhu..kdg2 merepek, tp ada gak yg positifnye jugak.. :)

    ReplyDelete
  11. tak pernah dengar
    tapi suka rosyam noor

    dia artis yang ada isi
    bukan kosong
    ting ting ting

    ReplyDelete
  12. ha ah..memang Rosyam Nor..bulan lepas baca kat blog sapa entah.

    ReplyDelete
  13. rosyam nor ni dulu jiran sebelah rumah ex-bf i...hehe..masa tu dia dok kondo kat OUG tu je. sekarang dah pindah dok rumah bawah dah la... bini dia cantikkkkk sgt.

    pagi tadi ada dengar jap sekejap pasal org tu call ckp dia suka lelaki tu tp lelaki tu nak masa pastu keluar dting dah pegang tgn... husband i ckp gedik rasa nak lempang... hahaha

    ReplyDelete
  14. aku dr 1st time dia kuar lg dh suka. sampai bawak kete leh nk gelak guling2. punyalah menggong nasihat dia kasi.

    ReplyDelete
  15. tak pernah dengar lagi sebab jarang layan hot.fm.. farah selalu dengar era.fm.. =D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com