01 April 2014

Hello April, Hello Bahagia!


Assalammualaikum,
hai semua,hai korg! rindu x,
sebelum ni semua entry copy paste,
xde pun entry luahan hati aku.
alaa aku tau,korg kan suka kalau entry emo emo dr
aku.hahaha.entry syok sendiri.

hmm ntah lah korg,hidup aku skrg mcm kucar kacir,
selagi x habis oder monopod,selagi tu hati x tenang,
lepas 1,1 lagik brg best supplier aku kasik,
so semua nk oder.hehehe.

tapi bulan ni aku nk slow down sikit,
nk buat 1 1,duet kalau dikejar,
mmg takkan cukup.sampai bila.
tapi org kata,kalau x kejar duet,kalau x usaha,
mcm mana nk kaye ye dok!
tp slow slow lah,pape pun family 1st.

haritu aku g Cameron,
nanti aku cite dlm entry lain eh.
best gak g Cameron,
g ramai ramai ngan adik beradik aku.

MH370 masih lagik x terima khabar berita kan.
tapi dh jadik pergaduhan pulak.
aku harap agar segala nya beransur pulih sedia kata,
HotFm pon td buat topik pasal move on,
mmg kita kena move on.
anggap lah tu satu mimpi ngeri dlm sejarah hidup kita.
selalu lah muhasabah diri.

hmm otak masih beku.
xtau nk taip apa lg.
nt lah buat entry lain lg.
nk buat keje jap.
pas tu nk breakfast.
bai korg!



11 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ok pg makan lu k :)

dalila said...

wahhh..rara dh kembali..
welcome back =)
xsabar nk tggu entry cameron ni..

Nursaila Norman said...

i olls suka april..sbb birthday kami suami isteri..hehehe! happy weekdays rara! :)

diana said...

OK..ENTRY IMAN SOFIA SATU..HEHEHEH

:: idzwa :: said...

layann..

fifi said...

Jangan lupa date kita tau!!hehe..

lovelywa said...

ade lagik ke monopod tu?? nak jugakkk!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara.. terlalu banyak yang terjadi sekarang. kena muhasabah diri selalu. sheila suka april ni, sebab bulan birthday suami. hehehe singgah menabung ford untuk princess ~~~

wantie said...

sib baik tak de april fool hari ni...

masih bersedih ngan MH370

Mek Onie said...

betul kak,kita terkejar-kejarkan duit,tapi family :(

takpe slow slow,hehehe....

ct kektus said...

slow-slow je kak. insyaallah, ada rezeki tak ke mana. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...