Image and video hosting by TinyPic

01 April 2014

Hello April, Hello Bahagia!


Assalammualaikum,
hai semua,hai korg! rindu x,
sebelum ni semua entry copy paste,
xde pun entry luahan hati aku.
alaa aku tau,korg kan suka kalau entry emo emo dr
aku.hahaha.entry syok sendiri.

hmm ntah lah korg,hidup aku skrg mcm kucar kacir,
selagi x habis oder monopod,selagi tu hati x tenang,
lepas 1,1 lagik brg best supplier aku kasik,
so semua nk oder.hehehe.

tapi bulan ni aku nk slow down sikit,
nk buat 1 1,duet kalau dikejar,
mmg takkan cukup.sampai bila.
tapi org kata,kalau x kejar duet,kalau x usaha,
mcm mana nk kaye ye dok!
tp slow slow lah,pape pun family 1st.

haritu aku g Cameron,
nanti aku cite dlm entry lain eh.
best gak g Cameron,
g ramai ramai ngan adik beradik aku.

MH370 masih lagik x terima khabar berita kan.
tapi dh jadik pergaduhan pulak.
aku harap agar segala nya beransur pulih sedia kata,
HotFm pon td buat topik pasal move on,
mmg kita kena move on.
anggap lah tu satu mimpi ngeri dlm sejarah hidup kita.
selalu lah muhasabah diri.

hmm otak masih beku.
xtau nk taip apa lg.
nt lah buat entry lain lg.
nk buat keje jap.
pas tu nk breakfast.
bai korg!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. wahhh..rara dh kembali..
    welcome back =)
    xsabar nk tggu entry cameron ni..

    ReplyDelete
  2. i olls suka april..sbb birthday kami suami isteri..hehehe! happy weekdays rara! :)

    ReplyDelete
  3. OK..ENTRY IMAN SOFIA SATU..HEHEHEH

    ReplyDelete
  4. Jangan lupa date kita tau!!hehe..

    ReplyDelete
  5. ade lagik ke monopod tu?? nak jugakkk!!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum rara.. terlalu banyak yang terjadi sekarang. kena muhasabah diri selalu. sheila suka april ni, sebab bulan birthday suami. hehehe singgah menabung ford untuk princess ~~~

    ReplyDelete
  7. sib baik tak de april fool hari ni...

    masih bersedih ngan MH370

    ReplyDelete
  8. betul kak,kita terkejar-kejarkan duit,tapi family :(

    takpe slow slow,hehehe....

    ReplyDelete
  9. slow-slow je kak. insyaallah, ada rezeki tak ke mana. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com