22 April 2014

Isu SHAM KAMIKAZE hipokrit


mula aku mcm malas nk amik port hal ni.mmg malas nk masuk campur,
sbb hal agama,hal islam,hal manusia,hal sikap.
aku jd mcm " erk " kenapa ex-wife dia buat mcm tu,
bukan ke buka aib suami,mcm mana Sham nk hadapi masyarakat.
aku fikir tu,dan aku trus fikir sham ni teruk.
tapi--
lepas baca entry MANTOT baru aku terfikir,ada betulnya,
sape yg approve artikel ni.sape yg tulis.sape yg hmmmmmmmmmmmm
kejam nya,knp jd mcm ni,kesian kan.
kesian agama kita di perkotak katikkan.

dan aku x nafikan,ramai pengikut Sham Kamikaze ni,
kalau dia up status,ramai yg share,ramai yg like,
ramai yg berubah,tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
hmm ntah lah.hanya Allah yg tahu,hanya Allah yg nampak,
sape lah kita,jaga lah diri sendiri,jgn bukak aib org,
please lah.


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 kan

Farah Waheda Wahid said...

erks heran dengan sesetengah wanita dan juga sesetengah orang kenapa suka sangat buka aib sendiri? cerita dalam kelambu tak perlu bagi bayangan dan tak perlu up di media social kot... dan yang tukang publish pun sama... tapi kan..memang hanya Allah jer yang tau keadaan sebenar dan apa yang berlaku sebenar...

Diana Rashid said...

macam2 jenis manusia..kan?/luaran tak melambangkan dalaman nya..
yang bekas isteri pun,tetiba nak cari gaduh kenapa??kan??

Abe Kie said...

tul tu... ex-wife tu x patut ceritakan keburukan sham..yg lepas tu biarkan la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...