22 April 2014

Lazy Phone : Gadget PALING OHSEM untuk phone anda



agak agak ok x SEO aku.kena x.agak agak ada org carik x.
hahaha.salah satu tips untuk banyakkan duet dlm akaun nuff,
SEO korg kena betul.hehehe.SEO tu apa?
cari gali sendiri yek.hahaha.abam google leh tolong.hehehe.

ok harini nk menjual lagi, dgn hashtag #sayapakaisayajual hahaha.
iaitu Lazy PHONE! menda alah ni aku craving selepas Monopod.
dan masih belum terbuka hati nk beli Lens 3in1 tu,
mmg nak,tapi xde ramai permintaan,so tu hold dulu lah.
beli ni dulu.

benda ni bg aku agak penting untuk aku.hahaha.sbb nk bergaya?
eh no no no! senang untuk aku dan anak.

aku kan travel hari hari ngan anak aku jauh,so di awal perjalanan myb ok,
tp bila dh stuck lama,dia mula bosan,bila bosan mulalah mengamuk,
aku pon upah lah tgk hi-5,tapi bila dia mls pegang,aku lah jd mangsa nk pgg fon,
korg leh bayangkan x mcm mana aku kena pegang fon sambil drive dlm jem,
huaaaa,mmg siksa,tapi demi anak,kena gak lah.sampai naik lenguh lenguh tgn aku.
adoiii~ 

dulu aku dh beli dh grip and go tu,tapi menda tu selalu jatuh jatuh,
xtahan lama,so fon aku pon dia x lekat sgt,pas tu gedebuk fon aku jatuh,
kesian hp tu,dh lah uzur dh.hehehe.

dan aku ternampak lah lazy phone ni kat IG,
so apa lagik! mcm besttt je,marilah kita mengoder 1!
hehehe.nk try lah konon,dlm masa yg sama,ajak jugak kwn kwn lain
beli sesama,hehehe.biasalah,aku kan suka menjemah!

td sampai dh brg aku,dgn x sabarnya,trus bukak bungkusan.hahaha.
best gilossss,dia punya batang tu mmg boleh di bengkok bengkok kan.
dia besi,so no worries,ko boleh buat bentuk mcm mana pon korg suka,
dan boleh klip di mana mana tempat yg sesuai.dan klip lah hp korg
kat klip atas tu,mudah! semua fon boleh masuk,kecuali tab,
kalau tab kena ada holder lain.

mcm aku,dekat MYVI,aku lekat kat tempat letak botol air tu,kt tepi seat,
mmg ngam ngam soi! bagus lah! aku suka! hehehe.
lepas ni xde masalah dh nk bg anak tgk hi-5 hehehe.

korg nak? boleh PM aku k kat MomsMadnessGarage aku.

HARGA : RM50 INCLUDE POSTAGE! murah gila kan! heee.
meh meh oder!

gambar dr salah seorang cust.hehehe

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

GREAT

adrianna syaz said...

Kupikirkn monopod td.hehe..salam cik puan rara..lama x snggh sini..^_^

CikNaa said...

tunggu ciknaa beli hp baru aaa.. hihi

syawalsimpsons said...

MMG MENARIK NI KALO LETAK DALAM KETE NI...

Farah Waheda Wahid said...

macam bagus jer ni...hik hik hik, nak kena dapatkan satu untuk Ash ni... senang mummy tak payah pegang...

:: idzwa :: said...

mcm nakkkkk jek!!!

lovelywa said...

bukan lazy fon namanye nih..manusia yg lazy klau cenggini..hehe..tapi ok gak kan..takyah susah2 nak pegang..

Diana Rashid said...

kalau boleh banyak kan lagi "lazy phone " tu dalam entry dan kat label sebelum publish tu kena tulis juga .kompem 1st page kat google..heheh..

Fifi Nadhrah said...

mmg syok kalau dpt ni satu..

Fifi Nadhrah said...

mmg syok kalau dpt ni satu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...