Image and video hosting by TinyPic

23 April 2014

NU Sental at KL Sentral


harini mulut ni teringin nk makan kepsi,biasalah kan,kan esok gaji.
so harini mula lah mulut ni berkira kira berfikir nak makan kat mana,
tapi idak le makan kat Tony Roma ke,Nandos ke,kami ni paling kuat,
Kepsi,McD,Popeye,hahahaha.nk g tempat lain mahal.
so xyah lah kot.hahaha.

aku baca entry kak Amanda Suria haritu,dia kata Nu Sentral ni dh bukak,
so aku pon mula lah dedik,sbb kat situ ada mcm mcm,ada Charles and Keith,
ada Sephora,ada Cotton On.so alang alang dh g makan,moh lah kita cuci mata,
window shopping ni best! haih!

lepas g makan,kenyang kenyang,baru lah best g jalan,makanya,
terus lah menuju ke Nu Sentral.kalau korg nk tau,Nu Sentral ni betul betul sebelah
KL sentral,dia mcm connection gittew.korg g Kl sentral,
akan ada 1 escalator menuju ke Nu sentral ni.
alaaa mmg boleh nampak lah.xyah nak sesat sesat sgt lah.
hahaha.kejam x ayat aku.

masuk masuk je pintu utama,korg akan di sajikan dengan Auntie Anne
and Big Apple,haih ni yg aku bencik ni,aku dh lah diet,bila g tempat tempat gini,
mulalah aku lemah,last last rembat donut 2 bijik.hahaha.



ni lah keadaan dlm Nu sentral,ada mcm mcm kedai,kami pusing je dr 1 floor ke 1 floor
saje nk jalan jalan dulu,bahagian kedai makan semua atas skali,
kedai kasut 1 level,kedai baju 1 level.hah gittew.hehehe.
mall ni mmg besar ye.besar gila.tapi x semua kedai bukak lg.
ada yg dlm renovation lg.nt kalo dh siap semua mst lg best.

bila pegi mall,mesti kena tgk toilet kan?
tolilet dia lawooo,bersihhh hokkay,hope kekal lah mcm tu,
jgn nt dh setahun dua,nan hado!


last skali terima lah posing maut dr tuan tanah kedaung.hahaha.
ok bai! korg jgn lupa dtg sini k.best!semua ada,xyah g midvalley dh.

http://www.nusentral.com/

ni direction utk korg.heee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. last skali silang kaki tu yang tak menahan.. hehe
    Aku blom lagi menjejakkan kaki kesitu.. tunggu ketibaan aku plak ;P

    ReplyDelete
  2. aaaaahhhhh bestnya plus stress sebab lamanyaaaa nak keluar!

    ampun sebab taip hurup panjang2

    ReplyDelete
  3. awak keja kat area kl sentral ke?
    saya keja kat MIDA..selalu gak pegi NU sentral tu...kl sentral dah jemu...dekatlah kita yer.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Amboi..pose silang kaki lagi..tp kejam x inform akak kan...kalau x boleh laga2 pipi....banyak lom bukak lg rara...akak pun malas nak merayau dah..kang terbazir duit...

    ReplyDelete
  5. kaki tu silang x menahan.. kurus kah?? hahaha

    ReplyDelete
  6. ouh. haritu baru pergi sana.. a'ah mall ni mmg besar giler...wah, bersih toiletnyerrr!

    selfie, sempat!

    ReplyDelete
  7. Sekarang xde stamina dah nk g jln2 shping complex besr2.
    Tgok pn gerun.. tu belum lg fikir nk bwk luth.
    Aduh, skrg xde dah window shping, online jelah..huhu..

    Btwn tuan rumh kedaun stamina tinggi ni, x pyh diet sgtlah...hiho..kan xde tenga nk jln..hi

    ReplyDelete
  8. Sekarang xde stamina dah nk g jln2 shping complex besr2.
    Tgok pn gerun.. tu belum lg fikir nk bwk luth.
    Aduh, skrg xde dah window shping, online jelah..huhu..

    Btwn tuan rumh kedaun stamina tinggi ni, x pyh diet sgtlah...hiho..kan xde tenga nk jln..hi

    ReplyDelete
  9. Diet apa Rara oi..dah kurus dah tu..ke nak kurus sampai jadi macam nasha aziz??

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com