Image and video hosting by TinyPic

08 April 2014

Nuffnang cheque : akhirnya sampai

Akhirnyaaa.sampai jugak cek nuffy smlm.
Rasa mcm lama sgt aku tunggu.hehehe.
Alaaa tau lah xbanyak mcm korg.
Tapi ok lah kan.hehehe.

Aku nk beli kasut Aldo pakai duet ni.
Tapi dh beli dulu sblm dpt cek nuffy.
So ganti balik je lah duet tu.heee.

Thanks nuffy.
Tahun ni dh masuk bulan 4.
Baru ada rm40 dlm acc.
Sadis kan.padan muka kau safura!

Hehehe bai.
Tgh kursus ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. eka ritu dpt seratos lbih. habis dah hihihihi. bli ape ritu tak ingat hehe

    ReplyDelete
  2. Nuffnang memang jenis earning malu2 nak naik.. tapi boleh la sikit2. akak pun check peti pos dah sampai...

    ReplyDelete
  3. tak per sket sket je menyimpan dulu, lelama jadi bukit kan

    ReplyDelete
  4. rara, ajar cmne nak cash out kat nufnang nie

    ReplyDelete
  5. dalam akaun ada rm 40..tapi cek sampai rm 400 kan??hehhe

    ReplyDelete
  6. Ok la tu..sy ni belas ringgit je dr tahun lepas..huhu~

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki gak tue.. farah tak nak cash out lagi.. nak dekat raya baru nk cash out..hehehe

    ReplyDelete
  8. Lan...ko nak akak jawab jujur ke tipu...? cer citer...hehehehe

    ReplyDelete
  9. Tahniah...akak pun baru dapat last month..dah cash out tp yang tinggal tu skit lagi nak matang...nak bagi banyak dulu baru cash out...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki..dah boleh beli kasut nie

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..rezeki tu rara..mesti byk tu..hehe

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum,
    Ohhhhh! makcik kayooooo tu!

    Kena gigih lagilah kalau nak juta2 lemon...jom kita pakat gigih

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah...rezeki ni rara aminnn

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah, dapat jugak merasa kan.. hihi, tahniah

    ReplyDelete
  15. meh aaa tunjuk bape amount tu! kkekkekee

    ReplyDelete
  16. belanja coklat sepeket kak. hihiii

    ReplyDelete
  17. lhamdulillah bnyk ke sikit ke tetap rezeki woo..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com