08 April 2014

Nuffnang cheque : akhirnya sampai

Akhirnyaaa.sampai jugak cek nuffy smlm.
Rasa mcm lama sgt aku tunggu.hehehe.
Alaaa tau lah xbanyak mcm korg.
Tapi ok lah kan.hehehe.

Aku nk beli kasut Aldo pakai duet ni.
Tapi dh beli dulu sblm dpt cek nuffy.
So ganti balik je lah duet tu.heee.

Thanks nuffy.
Tahun ni dh masuk bulan 4.
Baru ada rm40 dlm acc.
Sadis kan.padan muka kau safura!

Hehehe bai.
Tgh kursus ni!

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

Cik Puan Eka said...

eka ritu dpt seratos lbih. habis dah hihihihi. bli ape ritu tak ingat hehe

Farah Waheda Wahid said...

selamat berkursus babe...

Suria Lekatlekitgurl said...

Nuffnang memang jenis earning malu2 nak naik.. tapi boleh la sikit2. akak pun check peti pos dah sampai...

CikLily Putih said...

tak per sket sket je menyimpan dulu, lelama jadi bukit kan

Phat said...

mesti byk tu hehe

e k i n ♥ y u s r i said...

rara, ajar cmne nak cash out kat nufnang nie

diana said...

dalam akaun ada rm 40..tapi cek sampai rm 400 kan??hehhe

Yana Libra said...

Ok la tu..sy ni belas ringgit je dr tahun lepas..huhu~

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Alhamdulillah rezeki gak tue.. farah tak nak cash out lagi.. nak dekat raya baru nk cash out..hehehe

SyimaSyaz said...

janji adeee... hehe

Amanda Suria said...

Lan...ko nak akak jawab jujur ke tipu...? cer citer...hehehehe

Amanda Suria said...

Tahniah...akak pun baru dapat last month..dah cash out tp yang tinggal tu skit lagi nak matang...nak bagi banyak dulu baru cash out...

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah rezeki..dah boleh beli kasut nie

dalila said...

Alhamdulillah..rezeki tu rara..mesti byk tu..hehe

anyss said...

Assalamualaikum,
Ohhhhh! makcik kayooooo tu!

Kena gigih lagilah kalau nak juta2 lemon...jom kita pakat gigih

Umi Qi said...

Alhamdulilah...rezeki ni rara aminnn

Norhasniza Khalid said...

alhamdulillah, dapat jugak merasa kan.. hihi, tahniah

Petak Bunga said...

dah tambah sikit jap tadi..
hih

::EIDA:: said...

meh aaa tunjuk bape amount tu! kkekkekee

ct kektus said...

belanja coklat sepeket kak. hihiii

tifaanvar said...

lhamdulillah bnyk ke sikit ke tetap rezeki woo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...