16 April 2014

Self Stirring Mug ( Cawan Kacau Sendiri )


bila dah manusia ni terlebih cipta teknologi,
mcm ni lah jadinya.nk kacau air sendiri pon mls,
sampai skrg ni ada cawan yg boleh kacau air korg sendiri,
aku dh pegang mug ni.mmg best! hehehe.

mug ni senang je,korg buat air mcm biasa,
then bila nk kacau,just tekan je button dekat pemegang tu,
nampak x ada button kuning tu? hah button tu lah.
cawan ni pakai battery.bg aku,bukan lah kita ni di kategorikan
dlm kategori malas,kita cuma support teknologi.
dan bg aku,benda ni memudahkan,
tak payah guna sudu,tak payah banyakkan sabun nk guna.
( eh sudu kecik je pun,kalau basuh x effect pun )
kannn hahaha.

alaaa tapi kalau suka suka nk beli boleh lah,
dan AKU ADA JUAL BENDA NI.kalau nk leh PM aku.haha.
bg aku benda ni menarik.hehehe.supplier aku banyak jual benda pelik,
pelik tapi logik.hehehe.

harga luar aku rasa mcm mahal. RM30,
tapi harga aku RM24 sahaja,meh lah PM kalau nak.
hehehe.eh kalau xnk xpe,entry ni just for sharing.
maybe xde yg tau cawan ni.ni aku nk bgtau ni.
hehehe.

pape PM aku kat MomsMaddnessGarage aku =)
bai!

p/s : kalau lah princess dpt benda ni.aku rasa habesss! lingkup! hahaha

11 comments:

Ainim Suju said...

bestnya mug ni...beli kat mana?

Nurzakiah Hanum said...

WOW

MrS dOdOt_ShyG said...

rara.. cm best je mug nie!! hehehe.. sbbnye pelik!! i likeeee.... heee.. :))

- AZIE - said...

pertama kali tgk cwn mcm nie..best jgk!

SyimaSyaz said...

hahahah.. kelakar lah 1st statement u tu....

tak.. i rasa kalau guna mug ni, kacauan jadi lebih enak.. sebati gitu.. boleh buat buih....
nanti i dah kerja i beli eh... i pun pemalas nak basuh sudu...leceh

Sidratul Muntaha said...

ahaha
model tu punya reaction
tahu la marketing strategy tpi beselah...
klu tak act like dumb ass
tak laku la barang
ahaha
dah mcm mini washing machine plak
tpi diaorg ape nak heran
dishwasher pun ade
adoi..
kita basuh pinggan guna tgn kat sinki je
tak boelh brg ni
karang budak2 jdi pemalas
ahaha

CikLily Putih said...

cam best je

Siti Fatimah said...

tu la kan sampai ke situ deme fikir nak buat mug. ok la harga RM24 tu.

Shakina Farhan said...

hahaha..pelik tapi logik..comel je..da like..

Cho Zila said...

macam2 yerk.. tapi baguihler takder airnikan tak yah membazir nak basuh sudu...

tifa anvar said...

mesti best guna cawan ni minum air milo sbb x payah nak kacau2 time mnm. takdelah milo tu berkerak kat bawak cawan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...