Image and video hosting by TinyPic

23 April 2014

Steamboat and Grill 2 in 1 MURAH


korg suka ke pergi makan steamboat?
kalau suka,lepas ni x yah lah g makan kat luar,
makan kat rumah je,meh beli periuk dia sendiri ni,
hehehe.aku ada jual,murah murah je,korg takkan jumpa semurah ni!
serius ni,aku x tipu ni! hahaha.

menda alah ni mmg dpt sama mcm dlm gambar ni,
boleh grill,and boleh letak kuah tomyam ke,sup ke kat sebelah tu,
dia menggunakan Elektrik sepenuhnya ya! jgn risau,
cucuk je kat plug! hehehe.


IKLAN : Steamboat 2 in 1 ( Grill ) dapat periuk skali,
harga pasaran RM200 - RM250
HARGA MAK JEMAH : RM165
POSTAGE RM16, kalau nk COD lg bagus,
open order WITH payment sampai esok eh.
menggunakan ELEKTRIK.

(1) KOTAK
(2) MANUAL
(3) STEAMBOAT POT
(4) GRILL PAN
(5) TAPAK GRILL PAN
BERAT PRODUK: 5.5KG
SIZE KOTAK: 12″ X 36″ (KANGAROO)

ni segala details nya,harga aku hanya RM165 SAHAJA!
so mcm mana?
ok x? kalau nak,meh PM aku kat FB,hehehe.
PM kat Momsmadnessgarage aku k.mcm biasa lah.hehe
actually jumaat aku pergi amik brg,so kalau boleh,
korg buat payment esok eh.minggu depan aku pos.
ngeeee~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Salam ukhwah, 1st time singgah sini..jalan-jalan blogwalking..saya suaka makan steambot..kalau ada periuk nie kat rumah tentu best kan.. ^_^ salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. ehh mcm berminat je ni...ada waranty x?

    ReplyDelete
  3. sayang, hanya say je suka benda grill n steam2 ni.

    ReplyDelete
  4. ready stock ke.. jenama cornell ya.. best price brapa.. kalo cod area mana.. 0177005868

    ReplyDelete
  5. ready stock ke.. jenama cornell ya.. best price brapa.. kalo cod area mana.. 0177005868

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com