14 April 2014

Tudung Bawal Gaya Mawar Fareeda


mesti ada pin , dan brooch besar , make sure dia punya jarum panjang , so senang nak pin .



guna bawal biasa jer , pastu samakan yang depan 




ok start gumpalkan tudung , boleh start dari tengah tudung atau jarak sejengkal macam tu 


lipat tudung secara menaik 


boleh cuba lipat siap-siap then terus pin atau pun , buat satu-satu macam dalam gambar 



ok bajet lah nak singkat atau labuh . sebab tu kena pin jang panjang , kalau x , xboleh nak pin .




nak senang , buat macam dalam gambar ni , satukan hujung yang bercabang .




cantik! simple! trus jd trensetter budak ni.baguslah!


11 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

glemer la cik adik ni...pasni...bole bukak butik tudung bawal ....ehehehe

Amanda Suria said...

bila dah kreatif semua jadi santek...kan..

diana said...

bawal jugak yang terbaik..heheh

syawalsimpsons said...

mmg glamer la budak ni lepas ni kan...kikikikik..sue pon pakai gini arini

::EIDA:: said...

nnti leh try! hehe

Sally Yatiey said...

Mudah je kan ;D hee

Bbwana adienia said...

menarik dan sangat kreatif..triple thumbs up!!!hihi..

mOoN IzzaN said...

hehehe...semalam g cafe kemain student yg ada pkai bawal mcm ni...mcm best tpi sy xde brooch besar la pulak.. hehe

Yana Libra said...

lagi senang camtu ye :)

Yana Libra said...

lagi senang camtu ye :)

ANIM said...

suka kak tengok bila ada yg kreatif menata tudung sebab kak sendiri tak reti nak bergaya:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...