20 May 2014

Ghairah Dengan Gambar Perempuan Mengandung


korg tolong search group ni kat FB,
dan tolong report,marilah kita report beramai ramai,
sbb kalau tgk,dorg ni curi pic perempuan perempuan preggy dlm blog,
atau fb,dan dorg letak dlm group ni.dan yg paling x boleh blah,
buat caption dan komen dgn ayat ayat yg mengghairahkan,
HOI! tgk org preggy pon stim ke?
gila x senonoh,gambar artis kita pon ramai.
seyes aku x paham.

Nasib lah aku cek pic aku xde,kalau ada,matiklahhh.
malu gila.dan bila aku belek pic pic ni semua,
semua pakai baju mmg ketat,dan nampak " seksi "
huaaaa malunya!

dan mcm salah kita jugak,pakai baju begitu kan,
tgk gambar Dynas dlm tu.mmg nampak seksi,
huaaaaa.sedihnya.

sama sama lah kita report,please please.
malu sgt.maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

lepas ni kalau preggy,jgn lah pakai baju begitu,
peringatan untuk aku jugak. 

14 comments:

Qider said...

saya dah report..memang bengong

Diana Rashid said...

eii..sakit mental..

tifaanvar said...

dh report. Terknyaa...

Cik Umie Artoqiemie said...

huaaaaaa, apebende la dunia sekarang . jap nak report.

yana yani said...

pelik manusia beginilah

mia izzati said...

eiii tolong le..cam tak pikir panjang je..ishh siyes tak paham..

titan said...

sebab tu..orang perempuan tak digalakkan letak gambar kat internet ni. Bahaya.

najihahfara said...

waaaaa scary nyaaa

ZazaMyMoon said...

paling aku benci ppuan2 yg preggy asal ambik gambar je mst nk pegang bawah perut.. sampai menampakkan bentuk perut.. lagi2 ppuan2 yg pakai tudung.. meluat aku!
ilex ar bukan org tak tau dia preggy pon.. ambik gmbr mcm biasa je sudah lah.. betul x ra?!
tu blom ppuan yg sexy lg.. ambik gambar dah mcm nak buat film porno.. haaahaha

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Dah report jugak..apa daaaa hampeh btl..

dalila said...

bengongg..dulu dh penah ade..xtau skang ni aktif blk..lain2 org kot..xde keje lain..ok..dh report..

Wawa Yusoff said...

aku tgk sekali imbas je dan terpandang komen2 yg hampas tu!! geli ok!!

~MommyAqilMedina~ said...

masalahnya gamabr aida pon ada dalam tu tau cik rara..sakit betul hati./semalam dah report kat FB tapi dia kata tak langgar apa2 act FB pun after diorang buat review..so group tu takkan di remove kan..haduhaiii..jom lah reramai report lagi..manatau boleh delete jugak nanti..

::EIDA:: said...

giler punya orang! huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...