29 May 2014

Hantar nenek pergi KOREA

semalam kami ke KLIA,ingat kan ke KLIA2,rupanya KLIA lama jeee.
melepas nk usha KLIA2,kesiannya aiii,duk KL pun masih lg belum g KLIA2,
nak gak tgk kehebatan KLIA2 yg dorg kata Teh Tarik RM8 tu.hehehe.
ala biasalah korg.jgn terkejut sgt.sana byr pakai Dolar,baru x rasa mahal.
hikhik.

kami ke sana sbb nk hantar MIL aku,nenek princess nk berangkat ke Korea,
#kekorealahkita ala ala wak doyok tu.hahaha.kemahen kan,mak mertua aku g korea,
heee, MIL aku aktif Puspanita,mmg dia selalu join Puspanita g bercuti,
kali ni dorg buat g Korea,tu dia nk join tu.haih jeleesss,xsbr aku nk pegi jugak,
on of negara dlm wishlist yg aku nk lawat.nk jumpa Kim Tan.hahaha.



budak sebuk nk angkat beg nenek.

tolong check - in. ahahaha.

seronok kan bila kita dh nk bersara ni,jalan jalan,pergi bercuti,
nanti kalau aku dah nk bersara nt,aku pon nk jd mcm ni,
nk rehat rehat,pergi bercuti.sonoknyaaaa.tapi sblm tu kena lah struggle dulu kan.
kena kerja kerassss.hikhik.

pergi dgn Puspanita ni best.sbb bayar murah.semua disediakan,
so xyah nk fikir fikir pape dh.ala sama lah mcm kita pergi dgn travel agent.

tolong Snap kan pic untuk nenek

nenek dah nak pergi dah.

semoga mama selamat pergi dan pulang.
Amin.




saje nak tepek pic aku.sbb nk tunjuk lawa kan hp camera depan aku ni,
hahahaha.nak tau x aku pakai HP apa? nt aku tunjuk.hahaha,bai!


6 comments:

Mar Mansor said...

bestnye nenek g korea..
cantik pic tu..tak sabo tggu next entri dah ni..

tifaanvar said...

dh beli ke hp baru? Mmng lawa pics tu sama mcm tuan tanah

Love Razila said...

Hamsamida...hamboi, nenek pi KOrea...adalah ole2 buat princess tu. Suka..suka..suka..

Chekgu Azrine said...

Rara ni cantikla..akk telek.muka rara ni mcm.muka kuat cemburu...larikkk!!!

mOoN IzzaN said...

wow!!! korea!! terbaik..

Sheqynne Hotloverzs said...

untungla bole pegi korea :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...