Image and video hosting by TinyPic

28 May 2014

PINK BELACAN KURUNG


pg ni xtau nk buat entry apa,buat lah entry bodoh bodoh je,
tak payah nk kejar SEO sgt lah.jadi lah diri sendiri,kadang kadang ada benda yg
kita akan cr tajuk yg mesra SEO,tapi bila aku asek pk pasal SEO,
aku rasa mcm stress,last last aku x update blog.dan aku semakin merasakan,
yang blog ni bukan blog aku,sbb aku xleh sesuka hati nk meluahkan perasaan aku
mcm dulu.kalau dulu,aku boleh luahkan mcm mcm kat blog,tapi skrg ni,
ich! ntah lah,tak payah nk ikut org sgt lah safura oiii! jd lah diri ko sendiri!
haih! 

mesti korg x paham kan aku merepek apa.hahaha.
xpe,xpayah paham,biasa lah aku ni,merungut pasal diri sendiri.
hahaha.

harini aku pakai baju pink kurung pink belacan,
kalau ada yg xtau mcm mana kaler pink belacan,
mcm ni lah,aku x pernah ada kaler ni,hehehe.
so tu yg grab gak selai,kesian kan aku,xpernah ada kaler pink belacan.
hahaha.nama je peminat pink.

lepas aku baik cirit birit isnin lepas,mlm tu aku start selsema dan batuk pulak.
aku pon xpaham kenapa,adakah sbb aku berdoa agar anak aku di bebaskan
dari segala penyakit,dan biar aku yg menangungnya.heee.
bila anak sakit,aku berdoa sampai mcm tu sekali,aku sampai rasa,
 " biarlah aku yg tanggung segala sakit anak aku " sbb x sanggup tgk anak sakit,
dan BILA ko sakit,ko duk diam diam ye safura,jgn ckp banyak.haha.

tapi xpelah,sakit kan menghapus dosa dosa kecil.
mlm td batuk batuk,sampai terpaksa tido sambil isap strepsils,
kalau x mmg x leh tido,mmg batuk je.

ok dah melalut dh ni.hmm ok lah korg! nk buat keje jap.
dan nk langsaikan entry entry hutang customer aku,kesian dorg.
lama sgt dah aku hold entry dorg.huaaaa.

bai!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. rasa mcm xde jugak baju warna ni..pon kesian..hehe

    ReplyDelete
  2. rara cer cite ape yg bestnye domain sendiri ni. berminat iols nak tau ni haha.

    baju kurung ituu cantik :)

    ReplyDelete
  3. rara..
    mcm cantik je..kalau g beli lagi akak nak kaler hijau lumut..boleh tak? ngehehehe

    ReplyDelete
  4. rara...... dh kurusssss!!!! bestnyerrrr... :)

    ReplyDelete
  5. taknak komen baju, nak komen KURUSSSSS!!!!! diet sungguh2 ni.. aaa jeles..!

    ReplyDelete
  6. owh...tu ke oink belacan!!! asal belacan kak nina beli takde pon yg wana pink huh!!!

    ReplyDelete
  7. baju tu ke buat rara nampak kurus? ~~gurau..hehe..
    pink belacan mmg cantik..suka

    ReplyDelete
  8. Cantik..akk pun ada 1 je warna pink cmni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com