Image and video hosting by TinyPic

17 May 2014

Raja Ema Tayang Body

Skrg ni kalau nk product laku dan terlajak laris.
Suruh lah artis jd duta.kompom larisss.
Tapi yg artis ni pun 1 hal.aku rasa xde lah kurus mana.
Tapi tayang body je lebih.

Tgk raja ema ni.aku rasa kalau nk tunjuk product tu dia minum.tapi xpayah lah sampai tunjuk body gitu.
Aku rasa umur dia xde lah muda sgt kan.
Tp yg aku pelik tu.leh tunjuk gitu kan.
Hmmm xpelah.
Moga product cepat laris.
Heeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. x hbs2 kan si raja ema ni sjk tua2. Dulu saya respek tang lakonan dia. Skrng??? Hhhmmmm....

    ReplyDelete
  2. Ramai dah mcm ni skrg kn ra. Erm. Entahlah.

    ReplyDelete
  3. Ramai dah mcm ni skrg kn ra. Erm. Entahlah.

    ReplyDelete
  4. hai... lama tak jalan2 sini...
    betul lah... apapun produk yang nak diperkenalkan... janganlah sampai nak menyaang body sgt... hurmmm...pakai sopan2 pon orang boleh nampak kalau produk berkesan kan?

    ReplyDelete
  5. amboi. saje fokus situ je haha

    ReplyDelete
  6. rampingnyer pinggnang..perut pun kempis ajer

    ReplyDelete
  7. mrket strategy selalunya memang cenggitu..diorang di eksploitasi untuk melariskan product..berkesan ke tak memang belakang kira..kadang2 gambar diorang tu di edit rara...hehehe...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com