28 May 2014

REVIEW FLORAL MASK by Dian Pixy


hai korg! harini nk review 1 product yg memang best!
aku ni mmg jenis muka yg ada bintik hitam,bintik putih,
segala bintik ada,hahaha,kalau org yg suka picit picit tu mmg suka lah
nk picit muka aku ni,tapi aku mmg xsuka picit picit muka,dr zaman remaja dulu ( ewahh )
mak aku paling pantang kalau tgk anak dia picit muka,sbb mak aku kata nt kalo,
picit picit muka,muka akan berparut hitam hitam,nanti x lawa! hahaha,
mak aku kata lah,so sampai skrg aku dh terbiasa x picit picit muka.

so mcm mana cara PALING MUDAH untuk mengeluarkan whitehead ni?
senang je! bg org yg x suka sakit sakit mcm aku,boleh guna FLORAL MASK

lepas pakai FLORAL MASK ni,mmg berbeza,
dah lah x sakit,bagus pulak tu.mmg keluar semua nasi nasi putih ( whitehead )
aku tu.hehehe.org panggil nasi kan.hehehe.

best nya FLORAL MASK ni sbb wangi,
dan lagik 1 dia kaler purple,
korg pernah ke jumpa mask kaler purple?
xde kan.hahaha.so kalau nk yg lain dr yg lain,
leh try yg ni,bau mmg selesa.sedap je bau lavender.

FLORAL MASK ni hanya 50ml saje,tapi boleh tahan 2 bulan,
kalau betul cara penggunaan dia.kena jimat taw.hahaha.

lagi 1,ni bukan mask biasa,
ni mask ada VITAMIN hokkay! hehehe.xpayah mkn vitamin,
dlm mask pon ada.heee ( gurau je k )

tapi cara penggunaan aku lain,aku x pakai pun pada keseluruhan muka,
aku pakai kat hidung dan kawasan sekitar je,sbb kawasan tu je yg teruk,
dan bila pakai,alahaiii best je,wangi sgt!

maaflah.hidung kembang,hehehe.

hah mcm ni lah aku pakai.hehe.mula mula je sapu 1 muka,
pas tu kat hidung je.tapi maaf lah,pic lepas tanggalkan mask xde,
sbb lepas je bukak,princess ckp, " bu nak,bu nakkk "
pas tu dia amik mask yg dh tertanggal tu buat main,yekkk yekkk dia kata,
hahaha.xsempat ibuu nk snap pic taw! bertuah betul budak tu.hehehe
aku rasa korg kena cuba jugak lah! berbaloi!
kat bawah ni aku ada sedikit INFO lain ttg FLORAL MASK ni :


floral mask (with lavendar plus collagen) mask (peel off) berwarna "purple" yang lain dari yang lain.haruman bau lavendar yang menyegarkan


-MOISTURE COMPLEX
•untuk melembapkan kulit kusam

-VITAMIN A,B3,C,E
•untuk merawat kulit jerawat & jeragat

-Q10
•berfungsi menegangkan kulit & mengurangkan kedutan

-HYALURONIC ACID
•melindungi kulit daripada pencemaran & radiasi UV

mcm ni lah rupa selepas peel off,geli kan! heee


fungsi Floral mask


1st in malaysia with "nano technology"


-melindungi kulit daripada pencemaran
-berkesan untuk menghapuskan bintik hitam,sel2 kulit mati,

jerawat,jeragat & kotoran degil pada wajah dengan tindakan 
yang lembut tanpa menipiskan kulit

-membantu mengawal masalah kulit berminyak
-menyah toksik pada wajah yang menjadi punca jerawat serta 

bertindak merangsang penghasilan tisu2 baru yg lebih sihat

-sangat digalakkan untuk kulit muka sensitif & berminyak

7 bahan2 aktif produk



•mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk melembapkan 
kulit kusam & kering serta tanda2 penuaan

•Vitamin A,B3,C,E untuk merawat kulit berjerawat & berjeragat
•Q10 berfungsi untuk menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan 

& anti oksida bagi kulit bebas radikal

•HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran & radiasi UV
•ekstrak LAVENDAR & KOLAGEN gabungan yang mantap untuk kecantikan & kesihatan kulit

istimewanya floral mask



-HALAL,keluaran MUSLIM
-mask (peel off) berwarna "purple" dengan haruman 

LAVENDAR merupakan satu2nya dalam pasaran malaysia
-hanya 30 minit kulit muka anda bebas blackhead / whitehead
-sesuai untuk lelaki,perempuan tua @ muda,seawal usia 12 tahun keatas
-FREE dari bahan kimia PARABEN
-dibuat dengan bahan semulajadi
-99% customer mengakui kehebatannya


cukup hebat kan! hehehe.so mana nak cari?
tak payah susah susah nk beli kat kedai.mari lah oder online saje,
sekarang OFFER FLORAL MASK sedang berlangsung,
korg boleh visit :

@
 COLOURFULLGARAGE ( IG )
@
for FASTEST reply,
WHATSAPPS  017-6695657

CEPAT PLACE YOUR ORDER!
esok aku share kan cara yang PALING BETUL untuk pakai mask ni k,
bai!

8 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ena memang ada banyak blackhead kat hidung ena. Bolehlah cuba ni, tengok ramai yang guna kata bagus

Cik Umie Artoqiemie said...

2 hari lepas baru lepas picit2 . gewam tau ngan whitehead grrrr.. tumbuh sini sana. nak la produk ni.. ushar jap fb die hehe.

Farah Waheda Wahid said...

pernah terbaca juga tentang floral mask ni...

mOoN IzzaN said...

mcm best je.. mcm best je.. :D

idzwa kamaruddin said...

wah wah..best giler niiii...

Mek Onie said...

bila pakai benda yang nak hilangkan blackhead/whitehead ni kan,mesti puas hati gila pas pakai,onie suka pakai yang jenis strip tu... serius puas hati...

Liyliz said...

ramai dah blogger guna ni. jelus pulak xtry

Mar Mansor said...

tak pernah pakai brand ni lagi..tapi pernah pakai brand lain y jenis peel off camni..mmg bersih dari whitehead tapi kulit saya sensitif cam rengsa..lepas sehari nampak cam kulit tak sekata..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...