24 May 2014

SEGMEN : OHSEM BLOGLIST by safurara.com

STICKY POST!!!
scroll down for new entry ♥

hai korg, sejak dh bertukar kepada DOMAIN baru ni,
kita ada satu masalah! huaaaa,nk tau x masalah apa?
BLOGLIST kita semua hilang.semua kwn kwn gojes,
kwn kwn ohsem,semua hilang! yg payahnya ialah,
bila nk BLOGWALKING (BW)

so harini kita nk buat satu segmen,
eh yeke org panggil segmen? hehehe.
kita nk korg tolong kita,
jom exchange link nak x?
hehehe.

korg tinggal kan LINK korg kat ruang komen kat bawah,
korg kategorikan lah sendiri korg dlm kategori apa.hehe
mak mak ke,bapak bapak ke,ohsemmm ke.hehe.
nanti aku masukkan link korg dlm blog aku yg lagi 1 tu,
skrg ni aku buat satu blog yg khas untuk bloglist saje,
so nanti,senang lah aku nk BW,hehehe.pepagi boleh terjah situ je,

so,marilah kita sama sama menjaya kan segmen ni,
kita tukar tukar link ye.heeee~
JANGAN LUPA MASUKKAN LINK AKU DLM
BLOGLIST KORG JUGAK!!! hahaha
www.safurara.com

aku buat segmen ni selama seminggu kot,
pas tu nanti aku akan tinggalkan satu post kat
bloglist safurara tu.korg tinggalkan URL korg kat sana.
aku tgh cr gadget yg boleh korg masukkan link korg sendiri,
apa bondo eh? bgtau pelisss.hehehe.

ok lah.sebarkan kat kwn kwn korg eh.
senang je.korg buat je 1 entry pasal ni.
tinggal kan link,nt aku terjah! heee.

ok x ok x? mekasih korg! bai!




71 comments:

Allene said...

ok ra...

celebrationofloveaa.blogspot.com

Mila Ahmad said...

milaahmad.blogspot.com- kita kategori dah tua bajet muda kak. ada tak ketegori gitu dlm blog akak.klu ada masukkan tau tau maseh hahahahaha...

.ieLah. said...

Rara aku nak kategori kakak gojes. Tq rara!
Hahahaha

DYatie said...

Hai Puan Rara.

notadyatie.blogspot.com

Ko rs nama glam klo nak jadi dot com apa?
Wakakakaka.
Oot! Bye!

dalila said...

sy nak tersenarai dlm bloglist awakkk..hikhik
mammadanish.blogspot.com

TQ rara..muahhh3

ibu aqif said...

Baru prasan ko tukar domain...gudlak pura.

ComfyDressyMoms said...

Masuk bwh kategori makcik2 boleh x?
http://herlittlehome.blogspot.com/

Chekgu Azrine said...

Hehe...
http://azrinzfamily.blogspot.com

Blog emak2 sgt..bahaha

Umie Artoqiemie said...

kite ohsem blogger. bukan mak2 k.. nama je umie tp lom kawen kbai haha


http://u-mie.blogspot.com/

Nurul Yusoff said...

sy nak tersenarai juga .hikhik

ummienaufal.blogspot.com

MisZ FyZa said...

Rara..jom join my 1st GA..;)

miszhafiza.blogspot.com

aznor ibrahim said...

aku ibu-ibu ra :)

http://kesahceriterachenta.blogspot.com/

Liyana said...

liyanadz.blogspot.com

blog suam2 kuku giteww herher

mizzy amalina said...

rara!! nak masuk list jugak. Tak lau ler nak list kategori apa sebab blog rojak.hehehehe...

http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com

syawalsimpsons said...

sue jugak la..kikikiki

http://syawalsimpsons.blogspot.com

blog mak2 jugak la ni kan...mak2 yg sengal, tp tak sedar anak dua..hahahhah

~misshuny~ said...

ok rara..

http://haniawi.blogspot.com/

kategori wifey je kot..belum rezeki masuk kategori mak lagi..hihi

Nurzakiah Hanum said...

dah tukar ek :)

Nursaila Norman said...

hyr rara,

http://puterigaban.blogspot.com

kategori? ntah..universal lah kot..hehehehe!

idzwa kamaruddin said...

tak nak la mak-mak..kakak-kaka nak laaa..hahaha..

idzwa@yahoo.com

Cik Siti Hajar said...

http://gugirly2989.blogspot.com/

ohsem lah kak.. bukan mak mak lagi :P

afzalsukasuki said...

er er geng bapak2 boleh join ke idak?hehehe

afzalsukasuki dot blogspot dot com :)

Amanda Suria said...

http://suriaamanda.blogspot.com

Terpulang kat rara nak masukkan dalam senarai mana..hehehe...

saya tak tipu!!nina the mummy said...

cik adik....boleh berkenalan!!buekk! http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/
(mak2 le)

Bbwana adienia said...

salam..

dapurjirankuberasap.blogspot.com

Karimah Zulkafali said...

Nak join jugak! Hehe.. Nak kategori Remaja Awesome! Haha xD

http://theonlygirl98.blogspot.com/

Nadt said...

Blog mama saif yg gojes..

http://sayepunyebelog.blogspot.com

::EIDA:: said...

ida nak! tolong letak ida dekat group blogger cute lagi cute sangatt cute! HAHHAHA

www.idabaharum.com

CIK NANA said...

http://warkahbuatbulan.blogspot.com

Afasz said...

nak tukar link gak. jom

nurul husna said...

Blog mak dan bini gojes...haha

http://permatahusna.blogspot.com/

natasha said...

hsi rara gojes!u memang da ada dlm bloglist kita tau..ni link kita
http://queencasablanca.blogspot.com
up 2 u nak masuk dlm kategori mna2 pun..;)

Syima Syaz said...

hi puan safurara...

ini blog saya www.syimasyaz.blogspot.com ... obviously blog mak-mak...

sebab awak tukar domain, saya tukar url...hahahahah...

kbai...

sal ya said...

Dah guna dot com. Caiyok2.

fazilzura said...

aikkkk , acaner leh ilng ... diorg x msuukkn ke

adianiez AIDA said...

adianiez.blogspot.com
aida ni kategori mak budak :-)
rara's memang da listed kat bloglist aida sejak dulu kala...

siti alfakhishah aman said...

kite kategori silent readers.. hhaha

ctalfakhishah.blogspot.com

AnneRaini said...

anneraini.blogspot.com

xtau kategori apa tp letak dlm blogger cun..hahhahahahaktuih.

ArELeEz said...

http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

kategorinye adalah kategori sukahati kesah2 kehidupan penulisnye. pjg gitu..! he3..

tifaanvar said...

ra, dh lama x update blog sya. Tp nk jgk mskkn link saya kat sini
http://iamtifa.blogspot.com
kategori apa ye?? Kategori caca marba gojes kot. Nk gojes jugak hihihi...

rossi rossa said...


hai rara
nka join gak..kategori mak2 ye...

rossi-rossa.blogspot.com

azizah :) said...

nak join gak untuk blog mommies :)

www.ziezah.com

bloglist jijah pon hilang~

ummi aqilah (LM) said...

link hilang tu letih nk buat semula kan rara

CikLa Shahril said...

ciklapunyabelog.blogspot.com

Kategori mama vogue.. kih3...
Kita dah follow awk dh..

Sya Isya said...

wah dah tukar domain. tahniah!.

nak join juga,
http://syaisya.com

Mar Mansor said...

blog mak2
http://jnjikita.blogspot.com/

PetakBunga said...

kita save blog rara dari give away yang lepas.. tak hilang pun..

oh kita ada nak ucap terima kasih kat rara..

Aku ada menyeru nyeru nama mu di sini.
http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/perfume-britney-spear-kose-sekkeisei.html
Terima kasih semua..

najihahfara said...

http://najihahfara.blogspot.com

ohsemmm

nurulhuda said...

http://ericanurul.blogspot.com/

blog ibu sorg anak =D

Lynda Che Lah said...

http://nolynqoid.blogspot.com
gojes ke akak?hihi

fazitaismail said...

http://fazitaismail.blogspot.com

Goes ke?? Haha

fazitaismail said...

http://fazitaismail.blogspot.com

Gojes ke ek haha

Nurul Aziz said...

http://nurulnhaa.blogspot.com/
kategori blog syok sendiri. kiki

cik puan hana said...

saya letak kt memane pn boleh..saya suka follow rara.


http://cikpuanhanna.blogspot.com/

ily♥ said...

:)

http://bintanghatipelangi.blogspot.com/

Inani Hazwani said...

Nani kategori mak mak. Ehhh. Hahahhaa :P

muhammad nizam said...

bapak-bapak...

www.bahejabella.com

Puan Wawa said...

waahhh, dah bertukar ye? Tahniah cik rara..")

wawa nk masuk jugak, kategori vitamin gojes.. hehe

link blog wawa : http://vitaminwawa.blogspot.com/
entry khas dari wawa..")

http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

sayidah napisah said...

tak kahwin lagi.so boleh la letak kc kat ohsem tu hahaha

http://www.sayidahnapisah.com

http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

Amirul Kamarudin said...

Hye..... Nak jugak lah~ hehehe,

My url blog

www.amirulkamarudin.blogspot.com

Tqvm!!!

nur farahain said...

hai , ain datang singgah blog awak .
.
rajin rajin lah singgah blog ain.
http://akuainkausiapa.blogspot.com/

Hidayah Zulkefli said...

nak joinn. Jom BW sama-samaaa.
Goshh. Mesti la kategori awesome. muahahahah. Jk. Kategori lifestyle kot. Student ke. Sebab muda remaja lagi. Hiks

http://21clues.blogspot.com

Mimi Kyumi said...

Nak Jgk..Ehekkk

http://mimirheem.blogspot.com/

khaty aiman said...

khaty join

rara,khaty kategori mak mak ohsem

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

Riana LittleCuties said...

kte nk jugak plsssss ;)

akak nie categori emak2 sgt...ahaks

welcome to my blog

www.rianalittlecuties.blogspot.com

hihihi....selamat berbw.

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini rara....akak join ...nak letak kat mana pun boleh...hihi

http://mardiahdiana.blogspot.com

Nurul Shahira said...

Sha gojes boleh kut? Kahkahkah =D

http://awansayatasana.blogspot.com/

kisah earty said...

http://www.masturadin.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

Fiza Rahman said...

Nak menumpang dalam bloglist jugak. Group mak² yang gojes lah. Tapi klo nak letak dalam group ohsem pon bagus gak tu ...hehehe...

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

suffian said...

Mai klik.sini plk nah..
http://opocotko.blogspot.my/?m=1

suffian said...

kerana masyarakat kita sangat sensitif dan pemalu. Jika di...

Cara-Cara merawat wajah agar kelihatan putih, bersih, cerah secara semulajadi
Hello and Hi semuanya,,,, nah kali ini admin akan memberikan sedikit informasi mengenai cara merawat wajah agar kelihatan putih, bersih, c

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...