Image and video hosting by TinyPic

24 May 2014

SEGMEN : OHSEM BLOGLIST by safurara.com

STICKY POST!!!
scroll down for new entry ♥

hai korg, sejak dh bertukar kepada DOMAIN baru ni,
kita ada satu masalah! huaaaa,nk tau x masalah apa?
BLOGLIST kita semua hilang.semua kwn kwn gojes,
kwn kwn ohsem,semua hilang! yg payahnya ialah,
bila nk BLOGWALKING (BW)

so harini kita nk buat satu segmen,
eh yeke org panggil segmen? hehehe.
kita nk korg tolong kita,
jom exchange link nak x?
hehehe.

korg tinggal kan LINK korg kat ruang komen kat bawah,
korg kategorikan lah sendiri korg dlm kategori apa.hehe
mak mak ke,bapak bapak ke,ohsemmm ke.hehe.
nanti aku masukkan link korg dlm blog aku yg lagi 1 tu,
skrg ni aku buat satu blog yg khas untuk bloglist saje,
so nanti,senang lah aku nk BW,hehehe.pepagi boleh terjah situ je,

so,marilah kita sama sama menjaya kan segmen ni,
kita tukar tukar link ye.heeee~
JANGAN LUPA MASUKKAN LINK AKU DLM
BLOGLIST KORG JUGAK!!! hahaha
www.safurara.com

aku buat segmen ni selama seminggu kot,
pas tu nanti aku akan tinggalkan satu post kat
bloglist safurara tu.korg tinggalkan URL korg kat sana.
aku tgh cr gadget yg boleh korg masukkan link korg sendiri,
apa bondo eh? bgtau pelisss.hehehe.

ok lah.sebarkan kat kwn kwn korg eh.
senang je.korg buat je 1 entry pasal ni.
tinggal kan link,nt aku terjah! heee.

ok x ok x? mekasih korg! bai!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

71 comments:

  1. ok ra...

    celebrationofloveaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. milaahmad.blogspot.com- kita kategori dah tua bajet muda kak. ada tak ketegori gitu dlm blog akak.klu ada masukkan tau tau maseh hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. Rara aku nak kategori kakak gojes. Tq rara!
    Hahahaha

    ReplyDelete
  4. Hai Puan Rara.

    notadyatie.blogspot.com

    Ko rs nama glam klo nak jadi dot com apa?
    Wakakakaka.
    Oot! Bye!

    ReplyDelete
  5. sy nak tersenarai dlm bloglist awakkk..hikhik
    mammadanish.blogspot.com

    TQ rara..muahhh3

    ReplyDelete
  6. Baru prasan ko tukar domain...gudlak pura.

    ReplyDelete
  7. Masuk bwh kategori makcik2 boleh x?
    http://herlittlehome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hehe...
    http://azrinzfamily.blogspot.com

    Blog emak2 sgt..bahaha

    ReplyDelete
  9. kite ohsem blogger. bukan mak2 k.. nama je umie tp lom kawen kbai haha


    http://u-mie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sy nak tersenarai juga .hikhik

    ummienaufal.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Rara..jom join my 1st GA..;)

    miszhafiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. aku ibu-ibu ra :)

    http://kesahceriterachenta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. liyanadz.blogspot.com

    blog suam2 kuku giteww herher

    ReplyDelete
  14. rara!! nak masuk list jugak. Tak lau ler nak list kategori apa sebab blog rojak.hehehehe...

    http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. sue jugak la..kikikiki

    http://syawalsimpsons.blogspot.com

    blog mak2 jugak la ni kan...mak2 yg sengal, tp tak sedar anak dua..hahahhah

    ReplyDelete
  16. ok rara..

    http://haniawi.blogspot.com/

    kategori wifey je kot..belum rezeki masuk kategori mak lagi..hihi

    ReplyDelete
  17. hyr rara,

    http://puterigaban.blogspot.com

    kategori? ntah..universal lah kot..hehehehe!

    ReplyDelete
  18. tak nak la mak-mak..kakak-kaka nak laaa..hahaha..

    idzwa@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. http://gugirly2989.blogspot.com/

    ohsem lah kak.. bukan mak mak lagi :P

    ReplyDelete
  20. er er geng bapak2 boleh join ke idak?hehehe

    afzalsukasuki dot blogspot dot com :)

    ReplyDelete
  21. http://suriaamanda.blogspot.com

    Terpulang kat rara nak masukkan dalam senarai mana..hehehe...

    ReplyDelete
  22. cik adik....boleh berkenalan!!buekk! http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/
    (mak2 le)

    ReplyDelete
  23. salam..

    dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Nak join jugak! Hehe.. Nak kategori Remaja Awesome! Haha xD

    http://theonlygirl98.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Blog mama saif yg gojes..

    http://sayepunyebelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. ida nak! tolong letak ida dekat group blogger cute lagi cute sangatt cute! HAHHAHA

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  27. http://warkahbuatbulan.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Blog mak dan bini gojes...haha

    http://permatahusna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. hsi rara gojes!u memang da ada dlm bloglist kita tau..ni link kita
    http://queencasablanca.blogspot.com
    up 2 u nak masuk dlm kategori mna2 pun..;)

    ReplyDelete
  30. hi puan safurara...

    ini blog saya www.syimasyaz.blogspot.com ... obviously blog mak-mak...

    sebab awak tukar domain, saya tukar url...hahahahah...

    kbai...

    ReplyDelete
  31. aikkkk , acaner leh ilng ... diorg x msuukkn ke

    ReplyDelete
  32. adianiez.blogspot.com
    aida ni kategori mak budak :-)
    rara's memang da listed kat bloglist aida sejak dulu kala...

    ReplyDelete
  33. kite kategori silent readers.. hhaha

    ctalfakhishah.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. anneraini.blogspot.com

    xtau kategori apa tp letak dlm blogger cun..hahhahahahaktuih.

    ReplyDelete
  35. http://asleez-asrolareleez.blogspot.com

    kategorinye adalah kategori sukahati kesah2 kehidupan penulisnye. pjg gitu..! he3..

    ReplyDelete
  36. ra, dh lama x update blog sya. Tp nk jgk mskkn link saya kat sini
    http://iamtifa.blogspot.com
    kategori apa ye?? Kategori caca marba gojes kot. Nk gojes jugak hihihi...

    ReplyDelete

  37. hai rara
    nka join gak..kategori mak2 ye...

    rossi-rossa.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. nak join gak untuk blog mommies :)

    www.ziezah.com

    bloglist jijah pon hilang~

    ReplyDelete
  39. link hilang tu letih nk buat semula kan rara

    ReplyDelete
  40. ciklapunyabelog.blogspot.com

    Kategori mama vogue.. kih3...
    Kita dah follow awk dh..

    ReplyDelete
  41. wah dah tukar domain. tahniah!.

    nak join juga,
    http://syaisya.com

    ReplyDelete
  42. blog mak2
    http://jnjikita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. kita save blog rara dari give away yang lepas.. tak hilang pun..

    oh kita ada nak ucap terima kasih kat rara..

    Aku ada menyeru nyeru nama mu di sini.
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/perfume-britney-spear-kose-sekkeisei.html
    Terima kasih semua..

    ReplyDelete
  44. http://najihahfara.blogspot.com

    ohsemmm

    ReplyDelete
  45. http://ericanurul.blogspot.com/

    blog ibu sorg anak =D

    ReplyDelete
  46. http://nolynqoid.blogspot.com
    gojes ke akak?hihi

    ReplyDelete
  47. http://fazitaismail.blogspot.com

    Goes ke?? Haha

    ReplyDelete
  48. http://fazitaismail.blogspot.com

    Gojes ke ek haha

    ReplyDelete
  49. http://nurulnhaa.blogspot.com/
    kategori blog syok sendiri. kiki

    ReplyDelete
  50. saya letak kt memane pn boleh..saya suka follow rara.


    http://cikpuanhanna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. :)

    http://bintanghatipelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. Nani kategori mak mak. Ehhh. Hahahhaa :P

    ReplyDelete
  53. waahhh, dah bertukar ye? Tahniah cik rara..")

    wawa nk masuk jugak, kategori vitamin gojes.. hehe

    link blog wawa : http://vitaminwawa.blogspot.com/
    entry khas dari wawa..")

    http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

    ReplyDelete
  54. tak kahwin lagi.so boleh la letak kc kat ohsem tu hahaha

    http://www.sayidahnapisah.com

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

    ReplyDelete
  55. Hye..... Nak jugak lah~ hehehe,

    My url blog

    www.amirulkamarudin.blogspot.com

    Tqvm!!!

    ReplyDelete
  56. hai , ain datang singgah blog awak .
    .
    rajin rajin lah singgah blog ain.
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. nak joinn. Jom BW sama-samaaa.
    Goshh. Mesti la kategori awesome. muahahahah. Jk. Kategori lifestyle kot. Student ke. Sebab muda remaja lagi. Hiks

    http://21clues.blogspot.com

    ReplyDelete
  58. Nak Jgk..Ehekkk

    http://mimirheem.blogspot.com/

    ReplyDelete
  59. khaty join

    rara,khaty kategori mak mak ohsem

    http://khatyaiman.blogspot.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

    ReplyDelete
  60. kte nk jugak plsssss ;)

    akak nie categori emak2 sgt...ahaks

    welcome to my blog

    www.rianalittlecuties.blogspot.com

    hihihi....selamat berbw.

    ReplyDelete
  61. Salam singgah sini rara....akak join ...nak letak kat mana pun boleh...hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  62. Sha gojes boleh kut? Kahkahkah =D

    http://awansayatasana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  63. http://www.masturadin.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

    ReplyDelete
  64. Nak menumpang dalam bloglist jugak. Group mak² yang gojes lah. Tapi klo nak letak dalam group ohsem pon bagus gak tu ...hehehe...

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  65. http://www.aimisyahirah.com/2015/08/segmen-ohsem-bloglist-by-safuraracom.html

    ReplyDelete
  66. Mai klik.sini plk nah..
    http://opocotko.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete
  67. kerana masyarakat kita sangat sensitif dan pemalu. Jika di...

    Cara-Cara merawat wajah agar kelihatan putih, bersih, cerah secara semulajadi
    Hello and Hi semuanya,,,, nah kali ini admin akan memberikan sedikit informasi mengenai cara merawat wajah agar kelihatan putih, bersih, c

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com