07 May 2014

SERUM BIOWHITE COLLEGEN TREATMENT KULIT TERHEBAT!!!

aku nak tanya korg? sape ada masalah seperti di bawah ni :

LUKA yang lambat kering,
Parut yang teruk,
Kulit KASAR.
JERAWAT,
BINTIK BINTIK HITAM,
garis KEDUT di mata.

mst ramai yg ada masalah ni kan?
meh sini ai nk share solution kepada masalah korg,
ramai yg telah mencuba,dan ai pon mcm nk mencuba jugak ni,
sbb dh tertarik sgt sgt! hehehe.

nak tau product apa,ianya adalah product keluaran Syarikat Panacea,

Panacea Beauty adalah sebuah syarikat bumiputera berdaftar dan produk ini dikeluarkan oleh makmal kilang yang bertaraf GMP, mempunyai sijil ISO serta HALAL.
100% bebas bahan synthetic, serta boleh diminum.so jangan nak ragu-ragu ok "

nampak hebat kan?

antara bahan bahan yg terhebat digabungkan ialah :

-Madu
-Aloevera
-Sarang Burung Walid
-Kolagen
-Seaweed
-Air Suling
-Vitamin C
-Pati Oren

product ini lah yg boleh merawat masalah masalah yg di atas td,

• Luka cepat KERING
• PARUT cepat hilang
• KULIT jadi LICIN
• JERAWAT cepat mengecut
• Bintik Hitam cepat Pudar
• GARISAN KEDUT cepat tegang
• Tona Kulit CEPAT CERAH

hebat kan,aku ada masalah parut,so aku rasa utk aku mmg sesuai guna
product ni,gasisan kedut pon mcm dh mula nampak nampak,
kulit pon x bape nk licin dh.heee,dh tua ni,mcm mcm masalah kulit dtg,
hahaha.tua ke?! mak jemah always berjiwa muda!
marilah kita merawat kulit dgn Product PAKAR KULIT INI!
sebelum terlambat!

lagi RAHSIA nak bgtau korg tentang product ni!

- Mencantikkan kulit wajah agar lebih berseri dan lembap sepanjang hari
- Melambatkan proses penuaan dan menambahkan keanjalan kulit
- Menghilangkan parut jerawat,parut pemedahan, dan kesan regangan kulit
- Meghasilkan kulit yg licin dan mengecilkan liang pori
- Mecerahkan kulit dan meratakan TONA kulit
- Memperbaiki sel sel kulit mati, dan pembentukan sel sel baru
- Memulihkan kulit kering dan Nyahidrat
- Mengawal penhasilan minyak pada kulit dan menyeimbangkan PH kulit
- Meningkatkan Metabolisme kulit dan memperbaharui kulit mati
- SESUAI untuk semua jenis kulit.

cara penggunaanya jugak sangat senang ye kwn kwn,
korg boleh sapu di muka,di kulit yg bermasalah,
ATAU! boleh je minum,masukkan dlm jus,atau air biasa,
sbb dia ada madu,oren segala kan,mst lah sedap.so mmg xde masalah.
kalau lutut ke,siku ke kering,boleh je sapu.nk buat losen lg bagus,
hahaha,tapi sayang pulak kan.heeee.

so bg sesiapa yg ada masalah KULIT,marilah cuba product ni,
sape x nk cantik kan?

HARGA ASAL PRODUCT NI ialah : RM95
tapi jgn risau, ada sale Mothers Day sampai 13MEI2014 ni,
akan dpt 11% less, so hanya RM85 SAHAJAAA.hehehe.
so apa lg.marilah borong!



ni di antara Testimoni testimoni lain :


Puan Aira,Pengasas Biowhite Collogen



En.Kamal,kemalangan jalan raya



Felexia Yap pun guna uooolsss!

ok,kalau nk beli,dah tertarik kan.leh hubungi :

HUDA : 017-9324748
ATAU Email : i_impulse8588@yahoo.com
ATAU PM di FB NURUL HUDA


heee,cepat taw! ♥









4 comments:

yana yani said...

saya membalas kunjungan =)
done follow sini juga

SyimaSyaz said...

pejam mata... pejam maaataaaa

eima said...

Hebat2...

tifaanvar said...

saya mmng x pakai ape2 produk kecantikkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...