Image and video hosting by TinyPic

15 May 2014

Tutti Frutti perisa Horlick


harini kan rasa lemau lemau sket.so xde mood nk mkn,
pg td dh telan roti canai.so rasa kenyang lg.
opismate aku pulak sorg sakit gigi.so xde plan nk kemana,
keluar lah kami ke Pantai Dalam,nk cr roti je kekdahnya,
tapi tetiba nampak Tutti Frutti sebelah kedai roti king tu dh bukak balik,
so menyinggah lah.

asalnya Tutti Frutti tu tutup taw.myb sbb xde sale kot.
xde org sgt dtg area situ.tapi harini dh bukak balik,
dlm panas panas bahang ni,dpt telan tutti frutti best jugak kan.
hehehe.

dulu masa Tutti Frutti mula mula keluar,kami mmg gila,
hari hari spend berbelas belas ringgit utk makan Tutti Frutti,
lama lama dh bosan.langsung x singgah dah.sbb dh jemu.
hahaha.benda benda gini sekejap je havoc nya kan.
lepas tu dh xde lah nk teringin teringin.
sekali sekala tu ok lah kan.

masuk je Tutti Frutti td,mcm biasa,xde byk pilihan pon,
ada 4 jenis je.tapi yg aku tertarik tu bila ada perisa baru,
ada perisa HORLICK,so harus lah try,
aku kan mmg penggemar horlick.heee.

aku amik horlick and Original.
perisa lain aku x suka.xleh masuk dgn tekak.
amik 2 perisa tu,dgn choclate syrup sket,and magic ball.
korg pernah mkn x magic ball ni?
dia meletup letup dlm mulut.sedap! hehehe.
hasilnya,lebur lah RM9 hehehe.ok lettew~

rasa horlick ni sedap.rasa mcm air horlick,
tapi horlick yogurt.heee.recomended lah!
korg kena try lah.g lah singgah Tutti Frutti tu,
korg pon mst dh lama x g makan kan.heee.
panas panas ni sodap neh!
heee bai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. eka kalu pegi Tutti fruit mesti amek mango, vanilla dan coklat sikit. Pastu letak caramel sos ngn cornflakes. tu je eka suke hehe

    ReplyDelete
  2. lama aku tak jalan kat area pantai dalam sana.. mst dah banyak perubahan.. last time kerja kat syabas selalu makan kat sup herba depan rumah flat tu..

    ReplyDelete
  3. haihh..dah rasa macam nak try ni...tengok nnt mcm nk singgah ja tutti fruti tu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com