08 May 2014

www.safurara.com

Assalammualaikum.
Alhamdulillah.
Harini. 08 Mei 2014.
Berakhirnya lipslikesugar87.blogspot
Lahirlah www.safurara.com
Bukan untuk dibanggakan.
Bukan untuk di riakkan.
Tp cukuplah utk kepuasan diri aku sendiri
Setelah 6tahun bergelar blogger.
Sedikit sebanyak diri ini dikenali.
Sedikit sebanyak mendapat rakan.
Rakan dr berlainan negeri.
Tp boleh masuk kepala.
Dan jugak blog pemberi rezeki.

Lipslikesugar87 banyak suka duka.
Takkan ku lupa sampai bila bila.
Dan juga banyak menjana pendapatan.

Moga moga.dgn domain baru.
Akan memberi lebih lg peluang
Dan ruang sebagai blogger.
InsyaAllah.sesiapa yg memerlukan bimbingan
Akan aku bantu.just PM.dan insyaAllah aku akan
Memberi lebih info yg bagus dan berguna disini
dan bukan hanya gossip dan info kosong.

Tp segmen sembang sembang kosong kita,
Entri merepek kita tetap ada.aku kan mmg xleh
hilangkan cerita merepek repek aku tu.hahaha.
Tu mmg trademark aku.haha.dan gossip
mana leh tinggalkan.kalau x aku nk amik nama
BEAUTIFULRARA tp risau abg nara saman aku lak.
Hahahaha.xpelah.korg doakan aku ye.
Moga dgn domain baru.aku lebih berjaya.
Krik krik krik.hahaha.

Thanks jugak kepada sifu eizil.com
Sbb tlg terangkan semua.thanks sesangat.

Mcm dh panjang sgt je.hahaha.
Ok lah.tu je.bai!

24 comments:

Julia Johari said...

Tahniah rara...nanti ku pun nak update entry pasal ni...tp kna tgu blog ku habis renovate dulu hahahaah tgu tau rara kemunculan header solo ku kiki

Umie Artoqiemie said...

wowwww.. nampak esklusif.. dot com sudaa. pergh pergh.

mrs kayrul said...

wah tahniah rara..dah dot com skrg..nanti boleh story2 perbezaan dot com dan blogspot ye ra

nana kimie said...

wah...congrats sis!moga murah rezeki sis sekeluarga selalu..aminnn....

lovelywa said...

woww..congrats rara..

saya tak tipu!!nina the mummy said...

wah...tahniah n all the best rara...moga bertambah2 rezeki hendaknyer.

saya tak tipu!!nina the mummy said...

berape hengget pulak kalo nak tukar domain nih?

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah rara..semoga domain baru nie membuatkan blog rara lebih success lagi k..=D

dalila said...

tahniah rara..
semoga terus suksess dlm blogging & bisnes.. ;))

Petak Bunga said...

congrate rara..

ieza ashaari said...

Patutkah aku ikut jejak lgkh korg..krik krik krik..

Eizil said...

Tahniah, semoga dengan ada domain sendiri ni akan boleh lebih maju ke hadapan.

DYatie said...

Pewittttt lagik. Hihihi.

Allene said...

tahniah ra...

Chekgu Azrine said...

Pkai netkl ke rara??byr rm35 ek..nti ceritala..

Haslinda Sadiken said...

alhamdulillah..tahniah dear... :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

huaaaaaaaaaaaaaaaa jelly ena. Nak juga ada domain. Ehhh ehhh ehhhh :3

ameris said...

MOGA REZEKI RARA LG MURAH...

SyimaSyaz said...

u punya blog memang patut ada domain sendiri sebab bila i blogwalking je mesti jumpa link blog u....hehe

congratz rara

LydSunshine said...

tahniah di atas kemajuan setapak lagi dlm bidang blog ni. apa kelebihan ada domain dgn guna blogspot. saya tak pernah tahu pun selama ni. kalo sudi bleh la share sbb td kata nak share kan. hahaha.

Mar Mansor said...

tahniah rara..semoga terus maju jaya

tifaanvar said...

tahniah rara

Mama Twin said...

Wow best nya dah ada .com sendiri..nnt klo akk nak buat, tolong ajarkan ye dik..tp buat masa sekarang biarlah hanya blogspot dulu..hehe

Jom singgah blog saya http://hanipahghazali.blogspot.com

Cik Puan Rann said...

Bestnya guna dot com. Akk dulu pun teringin nak guna dot com. Tapi tak reti nak buat camne. Dot my ni pun belajar pelan2 tapi bila nk renew terpaksa gak minta tlg orang lain...heeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...