Image and video hosting by TinyPic

08 May 2014

www.safurara.com

Assalammualaikum.
Alhamdulillah.
Harini. 08 Mei 2014.
Berakhirnya lipslikesugar87.blogspot
Lahirlah www.safurara.com
Bukan untuk dibanggakan.
Bukan untuk di riakkan.
Tp cukuplah utk kepuasan diri aku sendiri
Setelah 6tahun bergelar blogger.
Sedikit sebanyak diri ini dikenali.
Sedikit sebanyak mendapat rakan.
Rakan dr berlainan negeri.
Tp boleh masuk kepala.
Dan jugak blog pemberi rezeki.

Lipslikesugar87 banyak suka duka.
Takkan ku lupa sampai bila bila.
Dan juga banyak menjana pendapatan.

Moga moga.dgn domain baru.
Akan memberi lebih lg peluang
Dan ruang sebagai blogger.
InsyaAllah.sesiapa yg memerlukan bimbingan
Akan aku bantu.just PM.dan insyaAllah aku akan
Memberi lebih info yg bagus dan berguna disini
dan bukan hanya gossip dan info kosong.

Tp segmen sembang sembang kosong kita,
Entri merepek kita tetap ada.aku kan mmg xleh
hilangkan cerita merepek repek aku tu.hahaha.
Tu mmg trademark aku.haha.dan gossip
mana leh tinggalkan.kalau x aku nk amik nama
BEAUTIFULRARA tp risau abg nara saman aku lak.
Hahahaha.xpelah.korg doakan aku ye.
Moga dgn domain baru.aku lebih berjaya.
Krik krik krik.hahaha.

Thanks jugak kepada sifu eizil.com
Sbb tlg terangkan semua.thanks sesangat.

Mcm dh panjang sgt je.hahaha.
Ok lah.tu je.bai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. Tahniah rara...nanti ku pun nak update entry pasal ni...tp kna tgu blog ku habis renovate dulu hahahaah tgu tau rara kemunculan header solo ku kiki

    ReplyDelete
  2. wowwww.. nampak esklusif.. dot com sudaa. pergh pergh.

    ReplyDelete
  3. wah tahniah rara..dah dot com skrg..nanti boleh story2 perbezaan dot com dan blogspot ye ra

    ReplyDelete
  4. wah...congrats sis!moga murah rezeki sis sekeluarga selalu..aminnn....

    ReplyDelete
  5. wah...tahniah n all the best rara...moga bertambah2 rezeki hendaknyer.

    ReplyDelete
  6. berape hengget pulak kalo nak tukar domain nih?

    ReplyDelete
  7. Tahniah rara..semoga domain baru nie membuatkan blog rara lebih success lagi k..=D

    ReplyDelete
  8. tahniah rara..
    semoga terus suksess dlm blogging & bisnes.. ;))

    ReplyDelete
  9. Patutkah aku ikut jejak lgkh korg..krik krik krik..

    ReplyDelete
  10. Tahniah, semoga dengan ada domain sendiri ni akan boleh lebih maju ke hadapan.

    ReplyDelete
  11. Pkai netkl ke rara??byr rm35 ek..nti ceritala..

    ReplyDelete
  12. huaaaaaaaaaaaaaaaa jelly ena. Nak juga ada domain. Ehhh ehhh ehhhh :3

    ReplyDelete
  13. MOGA REZEKI RARA LG MURAH...

    ReplyDelete
  14. u punya blog memang patut ada domain sendiri sebab bila i blogwalking je mesti jumpa link blog u....hehe

    congratz rara

    ReplyDelete
  15. tahniah di atas kemajuan setapak lagi dlm bidang blog ni. apa kelebihan ada domain dgn guna blogspot. saya tak pernah tahu pun selama ni. kalo sudi bleh la share sbb td kata nak share kan. hahaha.

    ReplyDelete
  16. tahniah rara..semoga terus maju jaya

    ReplyDelete
  17. Wow best nya dah ada .com sendiri..nnt klo akk nak buat, tolong ajarkan ye dik..tp buat masa sekarang biarlah hanya blogspot dulu..hehe

    Jom singgah blog saya http://hanipahghazali.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Bestnya guna dot com. Akk dulu pun teringin nak guna dot com. Tapi tak reti nak buat camne. Dot my ni pun belajar pelan2 tapi bila nk renew terpaksa gak minta tlg orang lain...heeeee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com