Image and video hosting by TinyPic

20 June 2014

Amy search Maki Nabila Huda di instagram

Hati bapak mana yang nak tahan jika diasak soalan soalan tentang anak perempuan.berkali kali.dan anak perempuan tu pulak jenis " oh talk to my hand " so last last mmg mendapat lah jawap dia.kalau aku jd abil.aku takkan bg bapak aku follow aku.tapi dia.hmmm kesian Amy,silap silap kena sakit jantung pulak kang.hehehe.

Apa lah yg Nabila Huda ni nak sebenarnya dlm life dia kan.hmm pelik.bertabahlah Amy ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. ade jgk baca kat fb pasal si nabilah ni ade gtau yg ade org ajak dia convert agama lain bila tngk her lifestyle mcm ni. Hurrmm... Hanya dpt brdoa smga Allah mmberinya hidayah. Aminn

    ReplyDelete
  2. mesti ada sebab kenapa seorang ayah marah camtu sekali kan..
    ibarat pepatah jaga lembu sekandang lebih senang dari seorang anak pompuan

    ReplyDelete
  3. mcm2 hal abil..sian bapak dia..

    ReplyDelete
  4. Gold, silver and precious metals have generated a number of the best yields in the industry.
    For thousands of years it's at all times kept a worth in the marketplace.
    Gold stock investing contains mining companies and derivatives.



    My homepage :: is a rollover ira a traditional ira

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com