24 June 2014

DASHBOARD Blog problem


Dashboard Blog ni problem ke?
semalam tengah hari tak silap aku ok lagik,
masuk je petang semalam jadi mcm ni,keluar 1 je entry,
bila " view more " x boleh gak.haihssshhh! 
dah lah harini aku rajin nk BW,tapi jd mcm ni pulak.
cepat lah sihat dashboard ku!

7 comments:

DYatie said...

Aku igt aku sorg je. Sadis je kan.

umie shahidah said...

aku slalu jd gini... kdg xkuar lgsg... lantok la dashbord tu...
haha... psl tu aku buh sume kt list aku kt luar tu...aduhaiinye pun..
dh la aku xpndi nk godek itu ini..

AnneRaini said...

mmg problem..terus xde mood nak bw.hehe

tifaanvar said...

ntahlah

achiek anis said...

sama la...daku igt tenet tmpt daku yg problem...aiseh...susah nk blogwalking gni

Ann Syiema said...

sejak 2 ke 3 hari lepas lg jd mcm tu.. ingat setting lam dashboard sy yg problem... huhhu

Ann Syiema said...

sejak 2 ke 3 hari lepas lg jd mcm tu.. ingat setting lam dashboard sy yg problem... huhhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...