Image and video hosting by TinyPic

24 June 2014

DASHBOARD Blog problem


Dashboard Blog ni problem ke?
semalam tengah hari tak silap aku ok lagik,
masuk je petang semalam jadi mcm ni,keluar 1 je entry,
bila " view more " x boleh gak.haihssshhh! 
dah lah harini aku rajin nk BW,tapi jd mcm ni pulak.
cepat lah sihat dashboard ku!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Aku igt aku sorg je. Sadis je kan.

    ReplyDelete
  2. aku slalu jd gini... kdg xkuar lgsg... lantok la dashbord tu...
    haha... psl tu aku buh sume kt list aku kt luar tu...aduhaiinye pun..
    dh la aku xpndi nk godek itu ini..

    ReplyDelete
  3. mmg problem..terus xde mood nak bw.hehe

    ReplyDelete
  4. sama la...daku igt tenet tmpt daku yg problem...aiseh...susah nk blogwalking gni

    ReplyDelete
  5. sejak 2 ke 3 hari lepas lg jd mcm tu.. ingat setting lam dashboard sy yg problem... huhhu

    ReplyDelete
  6. sejak 2 ke 3 hari lepas lg jd mcm tu.. ingat setting lam dashboard sy yg problem... huhhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com