Image and video hosting by TinyPic

26 June 2014

Install Smart Shopper application untuk membeli barang lebih murah

tadi aku buat entry pasal susu murah kan, ( KLIK BACA )
ni nak share jugak Apps apa yang aku guna untuk selalu mendapatkan
barangan keperluan kita dengan harga yang murah dan berpatutan,
murah dari biasa,dari situ kita boleh jimat banyak.
OR, duit lebih tu boleh buat beli handbag,kuikuikui~

thanks to Steffy kwn blogger aku yg suggest aku install Smart Shopper ni,
sejak aku install Smart Shooper,mmg aku selalu beli barang dengan harga yang murah,
aku apa apa pun aku tetap akan pergi beli barang kat Tesco.hehehe.
sebab Tesco Ampang tu bagi aku mmg amat selesa,barang keperluan semua penuh,
kalau nak apa apa mmg selalu ada lah,sama jugak dengan Tesco Scoot Garden,
aku suka pergi sana sbb sangat selesa,makanan kat food court dia sedap.haha
*ok makanan xde kena mengena

balik kepada Smart Shopper tadi,korang boleh pergi ke Play Store korg,
and search je Smart Shopper.senang gila! nanti hari hari korg boleh check brg murah,
aku kalo nk cari susu murah,aku pergi kat coloum MILK,
sana nanti dia bg tau lah,susu apa yang tengah murah skrg,
dekat mana yang murah,lepas tu pandai pandai lah decide.
Apps ni mmg banyak sangat membantu.




gambar kredit untuk blog fi!

thanks fy! i amik pic kat blog u taw! hahaha.
kalau korg nak baca version fi pulak.boleh terjah sini
( KLIK BACA )




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  2. Wah bagus jugak ni safura.. tq sharing.. akak nak download jugaklah..

    ReplyDelete
  3. Ini sudah bagus...nak kena install nih...tq for sharing yeh :)

    ReplyDelete
  4. wah. gd info. eB try tgk :)

    ReplyDelete
  5. Bole dload ni...senang gak tgknya...

    ReplyDelete
  6. Mila dah berjaya install kak heeee

    ReplyDelete
  7. Wah bagusnya apps ni..nanti nak download jugak lah..thanks rara for the info.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com