Image and video hosting by TinyPic

23 June 2014

Kekasih Nabila Huda, Pemilik KULKATS BARRIO

insan yg digelar " BERT "

sape ada baca entry pasal Amy Search maki Nabila Huda kat IG tu?
( KLIK BACA ) kalau tak baca lagik,boleh lah klik baca ye.hehe.
aku ni bukan nk kepochi hal Nabila Huda ni,tapi bila tgk cara hidup dia,
aku terpanggil untuk komen.kalau korg lah,apa pendapat korg?
aku kdg kdg suka Stalk kehidupan dia.korg tgk x mcm mana anak dia,
tengok video video tentang anak dia,yg dia post tu,aku rasaaa.
hmmm __________ mcm mana eh.agak agak betul ke caranya?
sape lah aku untuk mempertikaikan cara didikan anak tu kan,
sbb aku pon ada anak.tapi korg nilai lah sendiri.

lepas Amy Search maki hamun Nabila Huda kat IG,
Nabila pulak buat serangan balas kat bapak dia.
mmg rare ah! gila lah dia ni!



kalau ko,ko berani x nk cakap kat bapak ko mcm tu?
hahaha.mmg lain kan kehidupan artis ni dgn kita.kalau aku,mst aku malu,
takut kat bapak.adakah Nabila Huda ni mmg hidup dlm keadaan tertekan?
ke mmg dia yg buat hidup dia jd mcm tu.pelik kan.

Tapi kalau lah xnk org kacau hidup dia,kenapa dia upload semua pic pic mcm tu
kat IG dia.kalau dia bukan anak sesiapa xpe lah.ni anak Penyanyi terkenal,
mst lah bapak dia malu kan.kesian Amy Search tu.aku pulak yg terasa sedih.

kalau biasa tgk kat IG,dia mmg dh biasa sgt dgn KULKATS BARRIO tu,
anak dia pon mcm dh biasa kesana.
so mmg no wonder lah kalau pemilik kedai tu,kekasih dia.
aku pon pernah mkn kat Kulkats tu dulu.ok lah.best jugak.tempat org muda muda lepak.
kalau aku ni,siap nk bawak anak.bawak mak, mmg x sesuaizzz lah kot.hikhik.

hmm kita tgk jelah apa pengakhiranya kisah ni,
tapi aku harap,biarlah yg dia sedar,tu bapak dia.
apa apa pon kena hormat ayah kita kan.
aku pun kdg kdg kalau marah kat bapak aku,aku fikir balik,
sapa yg jaga kita,bg makan dan minum,bg tempat tinggal yg selesa,
bg pakaian yg cantik.fikir semua tu.

dan kalau tgk pakaian dia masa ke Brazil tu.mmg sangat sangat
seksi,hmmm,ptt lah ada org ajak dia tukar agama,mintak simpang lah.
moga ada jalan yg terbaik untuk dia.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Ya Allah! berani dia cakap macam tu kat bapa dia. Hurmm entah lah. Tak tahu nak cakap apa, semoga Allah berikan hidayah kepada diri Nabila Huda ni

    ReplyDelete
  2. dulu suke die.. berlakon real.. tapi kehidupan die.. menakutkan.. jadi takut nak ikut perkembangan die..

    ReplyDelete
  3. ish ape nabila ni.

    Adui.

    Pasal kulcats tu patutla selalu dia update pasal food2 kat kulcats semua tu. couple ngan owner rupenyer

    ReplyDelete
  4. Suka dia berlakon je..dia dh kurang plak suka psl tgk dia ni pelik sgr..semacam..haha

    ReplyDelete
  5. kita hanya mampu berdoa yang terbaik buat dia, biar tuhan yang menentukan segalanya.
    http://thedyans110.blogspot.com/2014/06/nasihat-itu-penting.html

    ReplyDelete
  6. x tahu nak cakap dah die ni. berlakon best tapi tu lah. lifestyle hancur

    ReplyDelete
  7. x tahu nak cakap dah die ni. berlakon best tapi tu lah. lifestyle hancur

    ReplyDelete
  8. perghh.. dahsyat la nabila ni...
    gaya dh mmg xnmpk keislaman la kn klu dh seksi2 sgt..

    ReplyDelete
  9. pelakon yg penuh kontroversi..
    belakon mmg hebat..tapi realiti..hurmmm...sian kt ank kecik tu..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com