Image and video hosting by TinyPic

18 June 2014

Kiub Pati Babi Knorr


gila lah.aku xtau lah ada ke x sebenar nya kiub ni,
sebab sepanjang aku hidup,aku xpernah jumpa kiub ni,
xpernah tengok kat kedai.yang aku tau ada Ayam dan Ikan Bilis je.
aku harap dorg ni jangan lah suka suka main edit edit benda yg x sahih.
kang jd fitnah! tolong lah.banyak sgt dh benda yg kita x tau,
banyak yg ada DNA babi.please lah.
aku dh naik muak dengan semua ni.
letih~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. ish ada pulak camni ke?..nanti buat kita was2 tau nak beli kiub pati knorr..sebab selalu beli perisa tomyam..

    ReplyDelete
  2. astaga... ada ke.. takutnyaa kalau ada jual di pasaran

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Kiub babi Knorr mmg wujud tp kat Msia mmg takde jual. Kalau ikutkan website Knorr Msia, diorg dah start production sdri kt Msia sejak 1975 lg. Jd kemungkinan utk berkongsi kilang dgn kiub babi adelah tak boleh dipastikan. Mmg standard para alim ulama' jadian kt Msia ni berdakwah dgn menciptakan panik melalui fitnah. Apetah lg di jaman media sosial dan internet ni ramai lbh suka percaya khabar2 angin, berita yg tak diiktiraf sebagaimana masyarakat kita sewaktu jaman surat layang dulu. Wallahualam.

    ReplyDelete
  4. Aishhh... bhy tul ni... mmg kena hati2... akk pun xpernah jumpa

    ReplyDelete
  5. Aku tak pernah jumpa ra. Setakat ni mg ayam n n bilis je. Daging lembu pun xd. Tapi golongan yg rajin.xd keje edit ni sebenarnya sgt la annoying. Mesti dia jenis krg jenis krg ksh syg. Sobs.

    ReplyDelete
  6. btl tu anon. Kiub ni hari ade dlm fb tapi tulisan thai. Ade my fren kata kiub mcm ni ade jual di luar negara je. Smga Allah melindungi kita n keturunan kita Wallahualam

    ReplyDelete
  7. saya pun tak penah tgk kiub babi ni...sbb saya pun jarang sgt beli kiub knorr ni...eeee...takutnya klu terbeli nanti

    ReplyDelete
  8. http://ibusayangawra.blogspot.com/2013/05/kiub-knorrpasti-sedap.html?m=1

    ReplyDelete
  9. Eii tak pernah jumpa lagi nih.. harap2 takde la kat Malaysia.. kang tak psl2 jadi was was pulak!
    Macam2 la skang ni hmmm!


    _________________________________
    headband baby @ FB & lelain barang baby: comeynyababyku

    ReplyDelete
  10. Oh lupa pulak nak tambah kat komen td!

    ARitu sy jual set rompers sekali stokin, ada customer beli.. sekali stokin tu kartun 'B@bi' daaaa adoi sakitnya hati.
    Nak tak nak terpaksa la tukar walaupun kita tanggung rugi.. hmmm.

    ReplyDelete
  11. Kiub pati lembu tu mmg ada..pernah beli..yang kiub pati b*** tu tak pernah lak jumpa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com