26 June 2014

korang dah apply cuti raya ke?


hahahahah jangan kata aku over hokkay! aku memang selalu kena apply cuti raya
cepat cepat.sbb unit aku kena buat Over time,so sape yang cuti,nama akan
ditolak untuk OT,so kena agih agih kan sape yang kena kerja.
aku yang geng geng perempuan ni,sah sah lah nak cuti.jangan tanya kenapa lah eh!
hahaha.ko gila nk kerja pagi raya! mau meraung raung dengar Takbir Raya!
hahahaha.

aku tahun ni cuti 4 hari,aku kan raya Ipoh tahun ni,
so excited dia bukan main lah,balik awal sikit sbb nak tolong mak aku mengemas,
kan aku kata aku nk g beli barang kat IKEA tu ( KLIK BACA )
then nak menghias rumah sikit,sape yang nk beraya ke rumah tu,
moh lah kite,rumah aku sentiasa terbuka.kikikiki.

isnin minggu depan pon aku cuti jugak,
jumaat ni ( esok ) nak g penang,nk jalan jalan and makan makan kat sana,
alaaaa~ nanti aku up lah entry.hahaha.aku nak makan DURIAN,
nak makan rojak tonggek,nk makan pasembor,nak makan ikan bakar,
hah,semua nk makan,jangan nanti cirit birit sudah lah.heee.

korang punya persiapan raya mcm mana?
kwn aku ada yg dah siap semua persiapan,
aku semua dh tempah,cuma tinggal nk cr kasut raya princess,
baju melayu laki aku,and kalau ada duet lebih,
nak hengbegggg satuuuu~ hahaha, tu pon kalo ada bajet lebih,
tunggu lah kalau PM baik hati nk hulur kan bantuan raya,
RM500 ponnnnggg kami terimaaaaaaaaaaaaaa~ hahaha.

ok lah,aku nk pergi pos segala barang customer ni,
nak clear kan semua stock stock,
bulan puasa ni aku nk stop meniaga,
nak tumpukan kat puasa and anak je,
cukup lah tu kan.hehehe.

bai ♥





9 comments:

eB said...

salam, ko raya kat mana beb?
leh jugak nak datang. he3...
1-2 raya kami kat Shah Alam.
3 raya onwards kat Ipoh. ha... jom roger2 :)

AnneRaini said...

uish awal tu apply cuti...kat sini xberebut sbb sorg je melayu dlm section ni..hehe

AnneRaini said...

uish awal tu apply cuti...kat sini xberebut sbb sorg je melayu dlm section ni..hehe

Julia Johari said...

Bagus rara...plan awal2 cuti bila...hehhe

Sya Mimie said...

persediaan awl.. elok la apply cuti awl kak..

*kak, klinik kita scan tu poliklinik tanjung perdana. depan petronas taman indah je.

hrga tu ada yng kata promotion setahun je sbb baru buka.. akan2 dtng xtau la bape kena..

mama amir said...

Saya minggu lepas dah apply...lambat apply nanti xdapat cuti...lagi2 tahun ni beraya belah husband, Bagan Datoh...moh2 mai umah...^_^

dalila said...

hukhuk..
minta2 dpt la 500 yg org dok ckp tu..cuti raya bolom apply lagik..tp thn ni blk raya perakkk..yeahh..

Myra Jay said...

Lega bila dah setle awal urusan Raya ;)

Part cuti raya tu awalnya apply.. hehee

Anonymous said...

guna manual lagi ker nak apply cuti? belum guna hrmis lagi ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...