25 June 2014

Miley Cyrus yang terlampau


aku kenal dulu Miley Cyrus dengan lagu The Climb,
lagu The Climb yang sangat terkesan pada aku,sebab aku suka lagu tu,
Miley masa tu sangat nerd,sopan,rambut panjang,aku suka lah!
ada 1 kes yg aku pernah baca dulu sbb sbb dia berubah sampai
jadi mcm skrg ni,tapi lupa dah sebab apa.hahaha *boleh kan lupa

dia kan dulu comels dgn icon Hannah Montana dia tu,
tapi NOW! aku mmg sangat terkejut tambah lg bila tgk video clip 
Wrecking Ball dia tu.aku x nk paste kat sini.korg tgk sendiri di you tube ye.
hehehe.aku memang mcm x sanggup tengok.sbb dia siap bogel!
kalau baca kat Daily co uk,dia jd lg teruk lepas break off dgn " man alive "
dia tu,mmg hensem woi Boyfie dia dulu! hahaha.

dulu!

aku bukan nak sebok sebok pasal artis luar negara pulak.
korg jangan salah faham,cuma nk share je,betapa shock nya aku,
bukan aku saje,ramai lg peminat peminat dia yg kecewa sgt.
kecewa dgn penampilan dia skrg yg agak " jijik " tu.

Miley Cyrus
beza sangat kan!

Miley Cyrus Quotes Tumblr | miley cyrus quotes op Tumblr | We Heart It

aku rindukan miley cyrus yang dulu.dan aku rasa x mungkin akan dpt balik
mcm dulu.sebab dia kata dia selesa dengan cara dia skrg.choooi!


p/s : sekarang mmg teruk! dia nk jd mcm Lady Gaga kot.




















































































































































7 comments:

ArELeEz said...

aah. macam anak didik lady gaga je. isk3..

tifaanvar said...

choii!!! Terknya gmbr terakhir tu

najihahfara said...

makin scary tengok dia sekarang. lawa lagi dia yang dulu

najihahfara said...

makin scary tengok dia sekarang. lawa lagi dia yang dulu

R.R.Z said...

dulu punye la nampak budak baik sgt..
at the end jadi mcm si Lindsay Lohan..


haha kes frustttt la tu breakoff dgn liam hemsworth..adoila

ZazaMyMoon said...

aku pun suka yg dulu.. skrg ni nampak lebih tak senonoh.. dulu2 kalu nampak so feminin.. huhu

::EIDA:: said...

tak terkejut lahaii omputih ni rara. tu kan budaya diaorang kekeke...

#cube rara bukak ig Nabila Huda, no more post pic. die dah delete semua...hmm ida suka tgok pic2 die. tapi what to do, orang hina die. huhuhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...