Image and video hosting by TinyPic

26 June 2014

Nabila Huda Amuk

lepas kejadian Amy Search maki nabila huda kat IG dia,
dan lepas ada yang cakap Bert pemilik Kulkats Barrio tu
kekasih terbaru Nabila huda,terkini Nabila Huda AMUK pula.
bukan amuk yang bawa parang tu lah! hahaha
tapi amuk dengan mendelete semua gambar gambar nya di Instagram,


dengan hanya meninggalkan 1 gambar yg tertulis,
JUST UPSET,aku rasa dia mmg kecewa,
kecewa dgn umum dan bapak dia sendiri.
hmm,tak tau lah nak komen mcm mana pasal dia ni.
mungkin malu sbb bapak dia maki dia,
tapi ntah lah kan! tak tau nak salahkan sape.

kalau kita dh bergelar Janda,ayah kita masih bertanggungjawap ke
dengan apa yg kita lakukan eh?

ada sape sape boleh jwp soalan ni x?

tak pe lah.kita tunggu jelah sampai bila dia nk menyepi.
buat akaun IG lain jelah abil.hahaha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. Tertekan dengan keadaan sekeliling kot...semoga dia bertabah...

    ReplyDelete
  2. Nabila ni hidup terlalu western..nak slaahkan bapak dia pun tak boleh, nak kata bukan salah dia kita sendiri nampak apa yang dia buat even dalam gambar je. bagus la bila marah dia delete gambar2 tak sopan tu. bagus jugak bapak dia marah dia at least ada kesan

    ReplyDelete
  3. Ye lah wey.. jika bikin malu bapak juga yg maluuuu

    ReplyDelete
  4. Akk suka tgok muka dia..lawa je..hahaah..tp tu la perangai dia ni lain mcm plakkan

    ReplyDelete
  5. status janda tidak memutuskan pertalian darah antara anak dgn ayah, jadi fikirkanlah dulu sebelum melakukan perkara yg boleh mengaibkan. Jgn ingat mentang2 dah janda maka boleh buat apa saja.

    ReplyDelete
  6. mungkin ada sebab semua buat gitoo kan...

    ReplyDelete
  7. smlm pi jengk gak ig dia..tgk2 dh tkde gmbr..silap dia jugak terlalu bersosial..

    ReplyDelete
  8. Apabila dah janda memang bapa kandung berhak keatas anak perempuannya... sebelum ni suami...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com