17 June 2014

NOTE3 NEO BEST Application

tadi aku dah cerita PETUA KULIT CANTIK DAN BERSERI KAN? ( KLIK BACA )
disebalik bedak dan krim muka yg aku pakai tu,korg kena ada 1 gadget yg best,
gadget yg membuatkan korg rasa seronok nak SELFIE hari hari.
tapi td suami aku baru je warning,dia kata lepas ni x boleh selfie
xtentu hala,kecantikan aku biarlah dia saje yang tengok.
gulp~ baiklah sayang ku.hahahaha.

ok,dengan NOTE3 NEO ni,korang boleh lah godek godek kamera dia,
kamera depan paling best bg yg sangat SUKA SELFIE ni!
korang boleh try BEAUTY FACE dia.hehehe. ( front camera )


aku rasa kebanyakkan phone sekarang ni mmg dah ada function ni.
Beauty Face,kawan aku kata,dekat fon Lenovo pon ada,
tahap beauty dia sampai 9 ko tau!
kat samsung ni ok lagik,ada sampai 5 je.
aku guna tahap sampai 3 je,tu pon muka dh flawless kemain,
putih melampau.hahaha.kalau tahap 5,ko bayangkan lah sendiri yek.
hahahaha.

si senah zaza tu dia baru je tau application ni.
hahaha.nanti kalau ada application baik dan bagus lg.
aku war warkan kat korg ye.hahahaha.bai!

lepas ni aku nk cerita pasal DROPBOX pulak.
korg tau x mcm mana nk guna dropbox.nanti aku story k!



6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ena tak pernah guna beauty face ni. Huaaaaaa. Nanti nak cuba la kat fon sendiri

Chekgu Azrine said...

Terbaikla sis..
sharing is sexy kan

asyifa mustaffa said...

Mmg ada function ni...tp kdang ambik gambor mkanan pun bole jdi flawles gitu hehe...

lovelywa said...

iol tak pkai note3..so snap pic guna kamera bodo2 sudah..heheh

✿ pink velvet ✿ said...

Benci sebab ipad takde function ni, hahaha! Dropbox aku dah pernah register aritu, konon nak simpan gambar n video nazeef, sekali x muat, bole? Sikit nau dpt yg free version, pffttt~

ieza ashaari said...

Aku baru tau. Xnk lah guna, nnti org jmp aku xknl plak. Hahaha.
Ra, cntik ko pkai eyeliner.geram aku tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...