21 June 2014

Page mempersendakan Dato Aliff Syukri Terlajak Laris

Dato Aliff Syukrii terlajak laris.sape tak kenal kan.aku walaupun x suka dengan iklan iklan dia dan suara dia tu.tp aku tetap kagum dengan dia sebab diusia 26tahun.dah ada empayar sendiri.jutawan.ko rasaaaa??? Memang aku kagum sangat.aku tak tau elok ke tidak product dia.tp mmg larisss.aku bangga bila ada usahawan melayu.muda pulak tu.bangga sangat rasa.kita support lah  melayu kita.jangan lah jd org yg tak bertanggungjawap create page page yang tak berguna tu.yang menjadi kulat dlm org melayu.please lah.tak perlu lah buat page mcm tu.sudah lah.apa gunanya.memalukan.

5 comments:

Chot said...

pun hado..tp kalau sy jd dato..ermmm..suka hati ko la labu..janji bisnes lajuuu

IK Tia said...

Biasalah tu kak. Manusia mana pernah puas. Suka tengok orang jatuh, geram tengok orang naik.

Liyliz said...

liz sndiri kagum dgn dia. walaupun mulanya tergelak2 tgk iklan dia yg tah pape. Tp liz ambil part positive. utk berjaya. kita kena yakin dan berani mncuba, tk da sebab nk malu selagi ianya tdk mnyalahi undang2 atau hkm agama.

Nafisa81 said...

Kalau tak nak menyokong pun..tak perlulah menjatuhkan

tifaanvar said...

wah mudanya dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...