Image and video hosting by TinyPic

17 June 2014

PAGE SANGAP IBU MENGANDUNG

lagi sekali,lagi sekali ada lagi page yang ambil segala pic ibuu mengandung,
dan dijadikan bahan lepaskan NAFSU! aku lah kan,
kalau jumpa org macam ni,mmg aku rasa nak sula kan je.
sbb " ko ni dah kenapa? " dah lah curi page gambar orang,
lepas tu buat bahan " main main ", ko ingat apa?

ok mcm ni lah,kalau kita pakai dress yang ketat ke hape.
memang lah kan,ok lah salah kita,tapi kalau dah pakai baju longgang pon,
orang ambil juga dan jadikan tu sebagai bahan mainan,
nk buat mcm mana? dah kalau memboyot,pakai baju longgar mana pon.
tetap jugak nampak boyot,takkan nk bawak selimut kot cover perut.
logik x? kan kan.

kalau ikut suami aku,dia kata x yah bergambar terus,
hahaha lg bagus,tapi mana boleh mcm tu,aku rasa x salah kalau kita bergambar,
salah ke eh? x salah kan? dan upload,tapi sebelum upload tu,
myb lah kena tengok jugak pic tu,telek betul betul.
agak agak org boleh jd kan bahan x.tak pon bubuh watermark besar besar.
orang nk curi pun takut.kan kan.

tak pelah.benda mcm ni kejap je.jap lagik kita report ramai ramai,
nanti senyap lah tu.kalau ada lg,kita report lagi,
jgn ingat korg selamat.bagik korg yg nk delete pic lama kat dlm blog,
boleh je delete kat PICASA Album,nanti gambar tu akan hilang.
aku pon rasa mcm nk delete segala pic aku dulu.
hmmm ada jugak pic mengandung aku dlm blog.
dalam FB aku myb susah nk curik sbb private,
blog je x private,so kena hati hati.

jom report PAGE HAMIL BERTUDUNG ni.
melampau betul! memalukan!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. orang nama lan memang bagi pendapat gitu kan?sama macam lan yang kat umah ni..katanya.."tak payah la ambik gambar..".Rara tau tak.kalau pi makan angin ke,jalan2 ke tak de tau gambar akak.semua gambar anak je.hahah..kalau rasa nak begambar sangt akak selfie je..hahaha..Bila post kat fb ke blog ke,kejap2 dia check gambar tu..hahah..lawak tak..check sebab takut ada orang komen buruk2..katanya,..

    ReplyDelete
  2. dah report dah...ntah pape la org skang ni...

    ReplyDelete
  3. mmg xde keje!!
    lg 1 kt ig rara..hashtag pedophilegram..mmg gilooo

    ReplyDelete
  4. ida dah report! snegal weii! pic kak pink banyak dalam tuu huhuhu

    ReplyDelete
  5. ida dah report! snegal weii! pic kak pink banyak dalam tuu huhuhu

    ReplyDelete
  6. ida dah report! snegal weii! pic kak pink banyak dalam tuu huhuhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com