11 June 2014

PONEY Clearance SALE 9-13 JUNE 2014


sale up tu 70% katanya.
tapi mcm mana nk pergi,laki jauh weyyy! hahaha.
so pejam mata jelah.sape yg lain lain nk pergi.boleh lah pergi,
kalau ada beli lebih.aku nk kirim.hahahaha.
boleh buat baju raya princess terus!
selamat menyoping!

Photo: FIRST in the city of KL! Best-selling pieces from RM5 onwards! :D

If you're working nearby, be sure to drop by. Clearance starts from 9 - 13 June.

11 comments:

mama_ka0ri said...

Wahhh...sale!!

Time Traveller said...

Soal clearance ni memang menjadi minat hahaha :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/06/royal-belum-part4-chalet-sg-tiang.html

Nurzakiah Hanum said...

syoknya sale
anyway anum dah url nie yang baru
http://anumkhairil.blogspot.com

idzwa kamaruddin said...

ini mendtgkan pitam ni!

Nursaila Norman said...

nak pergi!

Chekgu Azrine said...

Huhu...akk dh takde budget dah sis..uhuk

Ecah Ecot said...

nak gi tapi tengah2 bandar tu haihh..sesak jem je..opkos la drebar tak nak bawak...huhu

eima said...

murah gile tp jauh .. kompom sesat klu kami laki bini pi ... huhuhu tgk dr jauh je la

Nurul Aziz said...

sales lagi poney ni? baru je hari tuu buat warehouse. hahaha.. asyik salessss ajeeee.. asyik beliii aje, kengkonon untuk raya. Tapi memang tak sempat raya lah kan, beli hari ni, esok dah pakai. Tak menyabar! Memang kena beli untuk raya time nak dekat2 raya nanti jela..

Fifi Nadhrah said...

tau takpe.. fifi pon teringin nak pergi.. tapi.. anak kecik sangat ni.. macam kene pejam mate jugak je..

Syima Syaz said...

apesal masa i patah kaki ni byk sangat sales ha? cuba u tlg jawab kan.. (sambil goyang2 rara)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...