11 June 2014

Rahsia Awet Muda Nassir Wahab


ewahhh ko.baru jumpa sekali ko dh nk cite pasal awet muda abam Nasir Wahab ni.
hahaha.kemahen.harini kat Angkasapuri, KSN baru datang melawat,
kami ni SYPM kena pergi lah melawat,hadirkan diri sama.
kebetulan,masa tunggu KSN sampai,opismate aku cakap,

" eh tu bukan Nasir Wahab ke? " 

aku pon pandang lah.eh aah lah.mmg betul lah.
ramai jugak artis lain yg ada,dan semua vateran sajorrr.hehe.
biasalah,mst lah vateran,takkan nk panggil kumpulan The Band pulak kan,
pengsan pulak KSN nanti.kikikiki.

aku terus pergi kat Nasir Wahab,kata nk snap pic dia,
hahaha.pas tu sempat pulak dia bergurau " eh nk mintak bayar berapa ni "
ewahhh,rm2 boleh ke? pas tu dia gelak.

eh dia tu mmg sporting lah,dah lah hensem,muka mmg x dimakan usia,
tinggi lampai orangnya,aku ni pestime tgk dia,sebelum ni x pernah pulak.

sementara nak tunggu buat persembahan, dia sempat borak borak dgn kami,
sgt peramah,bukan mcm retis retissss lain hokkay,boleh lah di ajak borak,
tapi kami pulak yg perasan retis,ckp ngan dia pon malu malu.
hahaha.choiii~

aku pernah tgk 1 rancangan ni dulu,
katanya, Nassir Wahab ni mmg jaga pemakanan,
tu sbb muka dia awet muda,dia x makan benda benda berminyak ni,
then mkn ulam ulam.mmg jaga lah makan,ko rasa umur dia berapa skrg?
mula elok bersih,bukan sbb makeup ye,mmg bersih.haih~

aku cakap kat dia,nanti sy letak pic ni kat instagram,
lepas tu terus suruh aku follow IG dia.hahaha.kelakor lah bang!
IG dia @nassierwahab sila follow okay! hahaha.
aku dah follow td.eh tetiba mak jemah follow Nassier Wahab.
eh layann lah labuuu~ hahaha bai!

11 comments:

Diana Rashid said...

muka dia tu macam tak berubah pun macam yang akak tengok masa kecik2 dulu..

Chekgu Azrine said...

Akk pnh tgok dia live..mcm xberubah2 kot..mmg ageless btul

Anonymous said...

Apρгeciate your blog and the extremely compelling articlе.
Continue the great wоrk!

Feel free to sսrf tο my page :: e liquid refill

Ayu azmir said...

betulkan muka die sama je dari dulu hingga sekarang

DYatie said...

Hahaha. Untung uols jumpa retis. ;)

Nurzakiah Hanum said...

great

Mar Mansor said...

saya lebih kenal artis lama dari artis baru..sedap seh suara dia..mantopp

Time Traveller said...

Tu memang nak tahu umur dia berepa .. alhamdulillah bersih jer muka dia dengar kata dia suka baca quran tengah malam :D

AnneRaini said...

dari dulu tgk die gitu je...kite pulak yang berubah sana sini...

Liyana said...

sesuatu sgt muka dia... ai iz terpana tengok. hehehe

ieza ashaari said...

Dulukn msa interview, dia pnh bgtau, dia amalkn surah yusuf. Klu aku dok sblh dia, org ingat aku kakak kot. Lol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...