17 June 2014

Rahsia Kulit Cantik dan Flawless


aku post pic ni kat Fb td, skrg ni bila aku UP piccy kat IG or FB,mesti semua org tegur,
eh flawless nya muka.eh licin nya mukaaaaa.halusss yg kulisss.wahhhhhh~
kembang dh jemah! apa lagik! hahahaha.

tapi tapi tapi korg! jgn x tau,tu semua dusta,
tapi aku bukan pakai kamera 360 ye?
aku x install langsung camera360 tu,sbb aku malas,
fake sgt pic tu,semua pic aku,semua x edit.
cuma! hahahaha.nk tau rahsia nya?

kejap lg aku story k! hahahaha.
bai!

11 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

alaaa.. saje bikin nervous tau! cepat bagitau, make sure ko jual jugaq produk utk flawless tu tau, hahaha~

tifaanvar said...

la saspen pulak. Suka tngk kening rara yg tinggi tu. Hihihi

lieyalatif said...

wow produk ape tu rara...cepat cite...jgn cantik sorang2 ...kene share2 gak ngan akak mu ini heheheheeheh

Nurzakiah Hanum said...

sangat cantik

syawalsimpsons said...

ala baru nak tau apa benda kan..

mama ka0ri said...

Betul...kulit cantik!!

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Yer la berbeza betul.. apa rahsianya..cepat2 share naaaaa..=D

ZazaMyMoon said...

bikin gempak. baru bersemangat nak baca.. bersambung plak..

Yaya Azura said...

akak tunggu next entry okeh!

fazianbatrisyia said...

share la jugak

Diana Rashid said...

dagu lekuk yang mahai tu..tu pemaneh dia..hahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...