04 June 2014

MINI RICE COOKER for TRAVELLING


sape penah tgk mini RICE COOKER ni?
comels kan? aku dah lama dh nk beli mini RICE COOKER ni,
sbb senang nk masak nasi anak.yelah,mak mak ni kan nk diet,
so memalam tak nk mkn nasi, tapi kalau dh mak xnk makan nasi,
takkan lah anak pun nk diet kan,anak tetap kena mkn,
tapi nk masak nasi 1 pot dlm periuk besar gabak,
payah pulak.kang jd kerak je nasi,
so solutionnya,mari lah kita beli mini RICE COOKER ni!
ada banyak kaler pulak tu, eh xde banyak sgt,
ada 3 je.hehehe.aku pekenan betul yg design moo moo tu.kikiki.


bg yg x leh imagine size dia tu,
mcm ni lah lebih kurang,besar muka kita je.
hehehe.aku dh tgk in real rice cooker ni.
mmg comels gila lah.xtau nk cakap mcm mana,geram sgt! hehe




if sesiapa nk join aku beli.boleh lah PM aku kat page aku eh.
ada kat sebelah tu.klik je LIKE.hahaha.
insyAllah aku akan balas segera.hehehe.

oh lupa nk bgtau harga jual.aku jual RM90 sahaja!
RM90 sahaja untuk mini RICE COOKER

kalau pasaran RM120.
jumaat ni aku nk close order.boleh PM segera ye.
thanks semua. ♥

untuk lihat review masakan guna mini rice cooker,
boleh tgk sini KLIK BACA

pot nasi dia. ( sumber google )

MINI RICE COOKER

khas untuk :

1)bayi
2)ibu dalam pantang
3)warga emas
4)pesakit DIABETES (yang guna beras perang)
5)org bujang
6) Travelling

KEGUNAAN:
1) masak nasi /bubur bayi
2) masak sup
3) masak nasi / beras perang bagi mereka yg
menghidap DIABETES
4) masak maggi / mee segera
5 )masak sup sayur ( khas utk individu yg diet)
6) masak bubur
7) rebus

KELEBIHAN:
1) lebih MUDAH
2) lebih SELAMAT
3) MUDAH ALIH ( portable)
4) Mudah dibawa kemana sahaja (utk travelling)
5) tidak BERTOKSIK
6) berkualiti TINGGI
7) tidak MELEKAT
8) mudah DICUCI
9) nasi lebih lembut dan sedap
10) lebih SIHAT

PERSEDIAAN nasi UNTUK 1-2 ORANG

16 comments:

dalila said...

lahaii..comeinyee..

dalila said...

lahaiii..comelnyee..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

RM90 je?? Murah betul! Comel pula tu. Rasa nak beli satu untuk rumah ena ni.

Mar Mansor said...

comelnyer..sangat geram..

msredcheesecake said...

cutenya...

Farah Waheda Wahid said...

macam comel jer...bagus gak ni masak bubur ash dalam ni... hew hew hew...

♥ ROS ♥ said...

Cmel... Grab 1 dah..kikikiki

syawalsimpsons said...

menraik ni..boleh masak dalam bilik ni..kalo nak makan dalam bilik..kalo kat dapur dah abis suis..hahahahha

ZazaMyMoon said...

pernah nampak ada jual kat ampang point.. tapi tak tengok harga berapa..
nnt kalau aku nak beli aku carik ko ye Ra..

mama_ka0ri said...

Comeiii!!

Syuhada Salleh said...

comel...hrga tmasuk pos ke? hehe

Liyliz said...

kenapa comel sgt ni kak

Diana Rashid said...

comel sangt nih..heheh..masak megi pun boleh..:p..dulu masa bujang akak pkai periuk kecik jugak.tapi bukan periuk ni la..siap masak megi..bukan takat megi,buat sup pun pernah..hehehh

Anonymous said...

As salam. nak tanya ada lagi tak mini cooker yg design moo tu? mcm mana nak beli ya.. tlg email ya mondy81@yahoo.co.uk tq

shila said...

Wau... comel cute periuk elektrik ni.. nk satu hehehe.. saya ad lihat kedai online yg jual brg pelik2 dan terkinj.. cuba lihat sini.... www.kedaionlinemy.com

shila said...

Way comel sangt2.. sy ad lihat barangan julan yg pelik2.. kt sni.. www.kedaionlinemy.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...