06 June 2014

Sunat Hari Jumaat

Assalammualaikum semua~
ketemu lg di pagi jumaat.hehehe.
amacam? skema x hayat hakak pg ni! hahaha.
harini hakak agak mengong,semalam kan hakak g bawak princess
g Klinik Pakar Hoh tu, akk mintak MC,rupanya dia bg MC untuk semalam
dan harini,pg pg ni baru hakak noticed yg MC selama 2 hari.
hadehhh,tulah padahnya x tgk MC slip.aku selalu dpt 1 hari je,
xpenah dpt 2 hari.tu sbb x pernah tgk slip tu.
takpe lah.dh dtg kerja,buat lah kerja yek! hahaha.

selalu hari jumaat korg buat apa?
aku selalu hari jumaat mst potong kuku,
tapi jarang sgt dpt potong hari jumaat,niat je lebih,
last last terlupa,potong kuku hari sabtu.hahaha.
tapi harini aku x lupa,harini pg pg lg dh potong kuku,
siap potong kuku princess lg,kepit kuku dia mmg ada dlm kereta,
so potong kuku dia skali.heee.


harini mcm xde idea sgt nak bebel.
banyak keje nak buat kot.ok lah.jumpa lagi di segmen yg lain ya.
bubbaiiii~


















































































































akhir sekali,terimalah wajah tuan tanah di pg jumaat! hahaha.muntah taw!




3 comments:

tifaanvar said...

buat apa nk muntah dh mmng tuan tanah cute

nuyui a.k.a miss YUI said...

slh stu sunat mudah

ececeh comel je akk.

pakai produk apa tu? cer share =)

Mar Mansor said...

macam makin kurus je rara..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...