Image and video hosting by TinyPic

09 June 2014

Supplement Terbaik Ibu Mengandung Qaseh Gold


masa aku mengandung dulu,aku xkenal lg product QASEH GOLD ni.
masa tu porduct S***** tu pon suam suam kuku,masih belum popular,
dan demi anak tercinta,aku hanya minum susu je,untuk kalsium dia,
dan jugak gigih lah makan buah DELIMA,buah delima pon mkn ada syarat nya,
kena makan elok elok,x boleh tinggal walaupun sebiji,
petua org org dulu,dia kata makan buah delima boleh jdkan anak kita bijak.

KURMA pon makan jugak,walaupun maaf lah cakap,
aku bukan pemakan kurma,aku x boleh telan kurma,
masa mengandung dulu,mkn kurma sampai nk muntah muntah,
sbb mmg x boleh masuk tekak ni.
KISMIS pon sama,xboleh masuk.
aku pon xpaham kenapa.

tapi zaman sekarang ni x payah risau dah.makanan Sunnah Nabi ni,
boleh makan dgn hanya 2 sudu sahaja,complete ada semua khasiat,
KURMA,DELIMA,BADAM, dan mcm mcm lagik.
hebat kan.

aku rasa,untuk mengandung anak ke-2 nanti,
aku x payah fikir nak makan suppliment apa,
cukup lah dgn ambil QASEH GOLD ni.
semua terkandung di dalamnya.
hebat kan!

dan lagik keistimewaannya :

- tiada lagi masalah morning sickness
- tiada lg muntah berpanjangan
- badan semakin bertenaga
- imun badan semakin kuat ( jarang demam )
- selera makan bertambah
- hb normal
- tiada sakit2 sendi, pinggang
- persediaan utk meransang penghasilan susu ibu
- bayi dlm kandungan mendapat nutrisi yg secukupnya
- tiada sembelit
- tiada asma/lelah/gastric/migraine
- kemungkinan besar anak lahir mudah sihat tiada jaundis.In shaa Allah.



untuk yang ingin Hamil,ada masalah Resdung, Gout, dan lain lain lagik,
aku akan update lg dr masa ke masa ye,

UNTUK COD AREA IPOH,
boleh lah contact :

SMS / WHATSAPP : ZIHA 011-11118455 
FB PAGE : ZIHA QASEH GOLD

boleh whatsapp sis Ziha untuk consult yg sgt best!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com