18 June 2014

Supplement untuk kekal CERGAS sepanjang hari


hidup berPJJ memang agak mencabar,
mcm aku,balik kerja je jangan harap lah nak
dapat duduk golek golek depan tv,aku akan terus sinsing lengan,
kadangkadang xsempat nak bukak tudung pun,
terus keluarkan ayam atau ikan dari peti ais, dan masak nasi, 
lepas tu bagi pula anak mandi, dah siap anak mandi, terus pergi dapur,
masak pulak lauk anak,nasiblah masak lauk anak ni sangat senang,
 tapi yang buat ianya menjadi agak mencabar bila anak
merengek rengek kat sebelah, nk jalan nk bergerak laju laju pun payah,
dulu aku letih sangat,sampai rasa nak nangis,lembik rasa badan ni,
tapi ada sorang kakak ni suggest kan aku untuk ambil satu product ni,
product yang aku rasa sangat bagus untuk kita.

sape tak kenal product Qaseh GOLD kan? aku rasa semua dah tau,
tapi tak pernah nak mencuba Qaseh Gold ni kan.
lepas ada orang yang menerangkan function dia untuk kehidupan seharian kita,
so i was like " hmmm kena order sekarang ni,kena cuba " hahaha,mcm tu lah aku,
kalau nak memang tak menyempat.
so terus order dengan kak Ziha, dan esoknya terus dapat barang,
kak Ziha tanpa jemu borak dengan kita,melayan pertanyaan kita.
aku ni kalau nak beli barang,aku suka beli dengan orang yang sudi borak dengan kita,
melayan pertanyaan kita,kalau dia layan pun mcm acuh tak acuh,
so malas beli dengan dia.hehehe.

Product yang aku ambil dengan kak Ziha ialah QASEH GOLD ADINDA.
aku memang lambat buat testimoni sebab aku nak test sendiri apa yang aku rasa lepas makan,
nak dekat 2 minggu jugak aku amalkan QASEH ADINDA,
dan sememangnya awesome!
aku tak suruh korang percaya, tapi kawan kawan aku yang lain,
 yang sama sama ambil product ni,
mmg kata benda yang sama, memang terasa kelainan!

salah satunya BADAN TERASA CERGAS sepanjang hari, mcm aku cite td,
aku balik kerja je terus buat itu ini, x duduk,sampai lah pukul 10pm,
ada anak,biasalah kan,baru nak duduk kang dia berak pulak,lepas basuh berak,
nak duduk pulak, dia kata nak shushu,so kena bangun lagik buat susu,
dulu aku mcm nk marah jugak anak aku,hahaha kejam kan.tapi skrg ni rasa mcm ok je,
naik turun tangga sepuluh kali pun tiada masalah.
sebab badan takde pun rasa lenguh lenguh or letih.

dan lagi satu aku suka QASEH GOLD ADINDA ni,sebab bahan dia,
bahan bahan dia semua dari makanan Sunnah Nabi,bila makan supplement,
sekaligus mengamalkan makanan sunnah nabi,alangkah bagusnya kan?
pahala dapat dan kesihatan pun bertambah baik.




Dirumus dengan madu, kurma, habbatussauda, buah tiin (fig),
 minyak zaitun,saffron dan air zam-zam bersama herba lain.
 Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita
 iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa


selain dari mendapat badan yang cegas dan sihat,ada lagi function lain yang korg KENA tahu :

~Melindungi tubuh daripada kanser.
~Membantu Kesuburan
~Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
~Mencegah dan mengatasi jangkitan bakteria,
virus dan kulat (yis) dan masalah sakit kulit pada kemaluan (masalah keputihan).
~Tiada masalah keputihan ketika hamil.
~Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
~Melancarkan kitaran haid dan kurangkan rasa senggugut.
~Memperlambatkan proses monopaus bagi wanita.
~Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
~Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
~Meningkatkan tenaga fizikal dan mental.
~Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin.
~Sistem penghadaman lebih baik.
~Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
~Jerawat cepat susut.
~ Batuk dan Selsema cepat hilang.
~Mengurangkan tidur berdengkur.
~Membantu pesakit Hepatitis C, Cacar dan Herpes.
~Mengelakkan penuaan awal dan kedutan kulit.
~Mengekalkan fungsi tiroid yang sihat.
~Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolestrol tinggi.
~Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
~Terhindar dari segala alahan.
~Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah yang menjadi punca serangan jantung


hmm macam mana? bagus kan? aku bukan nak cakap apa,
kita ni,kalau makan satu-satu supplement ni,
kena lah konsisten,baru akan nampak perubahan,mcm aku sendiri pun,
makan kang selang selang,bukan nak mkn konsisten,tu sebab lambat sikit nampak perubahan,
tapi disebabkan product ni agakserasi dengan aku,aku akan teruskan makan,
 aku terasa perubahan pada diri aku.korang yang nak mencuba,boleh lah try,
 tak salah mencuba kan.harga untuk sebotol RM71.90
 tapi boleh tahan sampai 2 bulan.tapi kalau korg Whatsapp k.ziha.
maybe akan dpt harga special sikit.
boleh wasap dia cepat cepat yek!


dalam entry lepas aku ada jugak cerita tentang Qaseh Adinda ni bagus juga untuk
ibu mengandung ( KLIK BACA ) lepas ni aku cerita tentang Qaseh Junior pulak ye.


untuk melihat lebih testimoni, korang bole LIKE PAGE


untuk order and fastest reply :
WHATSAPP 
 01111118455

BOLEH JUGA COD AREA IPOH 




7 comments:

lieyalatif said...

ramai gak akak bace kate produk ni bagus...akak tgh consume harum malam...not bad gak...nanti leh laa try qaseh plak...

Nurzakiah Hanum said...

great :)

syawalsimpsons said...

SUE PON MAKAN NI GAK

cik fadh said...

kak dulu mase fadh keje kedai jamu dulu, produk qaseh adinda dan kekanda ni mmg laku tau..ramai orang cari tuk nak dpt anak..fadh pown xnafikan produk ni bagus sgt sbb time kite kite suggest kt org sbb kite bace benefit die..penah ade one customer dtg kedai ucap trima kasih bagai dkt fadh sbb die dah pregnant..tp dulu tagging die lain sit..rase produk yang sama ni..ade tuk kekanda sekali kan..cma dlu utk kids rase lom ade..

Ayu azmir said...

Wah macam2 khasiatnya

tifaanvar said...

baru th tntng produk ni

mama ka0ri said...

Good!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...