Image and video hosting by TinyPic

08 July 2014

10 Ramadhan 1435H

selfie lepas gian nama dia

Assalammualaikum 10 Ramadhan,
sekejap je dah 10 ramadhan,sok sok dah raya,
heee.xsabar nya nak raya,eh eh tapi jgn awal sangat,
aku nak tunggu kasut Princess sampai,haritu pestime order dr US,
hahaha.amik masa sket utk sampai.gaya mcm kat KL xde je kasut budak kan,
tapi mmg tak de pon! stress aku,kasut nya semua sama,
pas tu kalau ada pun,xde size anak aku.tension mak jemah,
dan biasa nya,kalo beli kat sana,murah sket even dah convert pon,
sbb dia dah sale.jangan lah beli yang x sale yeeee.haha.mmg bankrup!

apa cerita 10 ramadhan korg?
aku? biasa biasa je,keje mcm biasa,balik keje mcm biasa,
makan mcm biasa,takde benda yang luar biasa pon.
aku pon dah xtau nak cerita apa kat korang.hehe.

minggu ni aku balik Ipoh.rasa mcm tak sabar pon hade.
lama nya x balik Ipoh.rinduuuu~ 

entry Penang pon xhabis UP lagi.nanti nanti lah.
mood aku kelaut ni,sbb iklan kat Nuffy sume dah credited.
hahahaha.

ok lah.xde modal nak cite.bai! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Rara beli kasut ape utk princess? Nanti share eh?

    ReplyDelete
  2. wah, princess pakai kasut beli kat obesi... auntie pon x penah pkai kasut beli kat obesi tau... untung princess..

    ReplyDelete
  3. cerita ramadan aku tak sabar nak raya jugak macam ko Ra.. hehe

    ReplyDelete
  4. kelasss princess..kasut obersea gtu..ra, knp ko flawless n comei sgt ni??? jelusss mak nak..hahaha

    ReplyDelete
  5. wah selfie lepas gian yang cantik...

    ReplyDelete
  6. crita 10 ramadhan? huhu.. berbuka puasa tanpa suami.. sunyi arrrrr...

    ReplyDelete
  7. bertuah la princess...dpt ibu mcm rara ni

    ReplyDelete
  8. Rara santiknye....
    Bestnye princess...
    Citer puasa hari ini ialah mee goreng n capati cicah sambal sardin...

    ReplyDelete
  9. Jauhnya kasut raya imansophea...

    ReplyDelete
  10. jauhnye beli kasut..sure meletopsss nih
    tp mmg pon kdg yg ada kt sini sam jek pesen dia, x vogue kann

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com