08 July 2014

10 Ramadhan 1435H

selfie lepas gian nama dia

Assalammualaikum 10 Ramadhan,
sekejap je dah 10 ramadhan,sok sok dah raya,
heee.xsabar nya nak raya,eh eh tapi jgn awal sangat,
aku nak tunggu kasut Princess sampai,haritu pestime order dr US,
hahaha.amik masa sket utk sampai.gaya mcm kat KL xde je kasut budak kan,
tapi mmg tak de pon! stress aku,kasut nya semua sama,
pas tu kalau ada pun,xde size anak aku.tension mak jemah,
dan biasa nya,kalo beli kat sana,murah sket even dah convert pon,
sbb dia dah sale.jangan lah beli yang x sale yeeee.haha.mmg bankrup!

apa cerita 10 ramadhan korg?
aku? biasa biasa je,keje mcm biasa,balik keje mcm biasa,
makan mcm biasa,takde benda yang luar biasa pon.
aku pon dah xtau nak cerita apa kat korang.hehe.

minggu ni aku balik Ipoh.rasa mcm tak sabar pon hade.
lama nya x balik Ipoh.rinduuuu~ 

entry Penang pon xhabis UP lagi.nanti nanti lah.
mood aku kelaut ni,sbb iklan kat Nuffy sume dah credited.
hahahaha.

ok lah.xde modal nak cite.bai! ♥

10 comments:

faraherda.razalan said...

Rara beli kasut ape utk princess? Nanti share eh?

maszmadi muhamad said...

wah, princess pakai kasut beli kat obesi... auntie pon x penah pkai kasut beli kat obesi tau... untung princess..

ZazaMyMoon said...

cerita ramadan aku tak sabar nak raya jugak macam ko Ra.. hehe

Siti Nursyamimi said...

kelasss princess..kasut obersea gtu..ra, knp ko flawless n comei sgt ni??? jelusss mak nak..hahaha

Farah Waheda Wahid said...

wah selfie lepas gian yang cantik...

mOoN IzzaN said...

crita 10 ramadhan? huhu.. berbuka puasa tanpa suami.. sunyi arrrrr...

fazianbatrisyia said...

bertuah la princess...dpt ibu mcm rara ni

rossi rossa said...

Rara santiknye....
Bestnye princess...
Citer puasa hari ini ialah mee goreng n capati cicah sambal sardin...

Sya Mimie said...

Jauhnya kasut raya imansophea...

dak-eiza said...

jauhnye beli kasut..sure meletopsss nih
tp mmg pon kdg yg ada kt sini sam jek pesen dia, x vogue kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...