02 July 2014

Genetik Kembar

status FB

family belah papa aku ada genetik kembar, 
family belah mak aku pon ada kembar,belah mak aku lagik kuat genetiknya,
adik mak aku kembar,dan kawen pon dapat anak kembar lagik.hehe,
best taw,sepasang lg tu!

aku pon ada adik bongsu kembar, dua dua perempuan,
tapi muka lain,watak pon lain, korg tau ke eh? ke x tau? hehehe.

adik - suka gelak,anak papa,banyak boyfriend,gedik,slumber nak mampus,
suka buat lawak.
kakcik - sensitif gila! suka nangis,berani,pandai jaga budak,pandai buat kerja rumah,
anak mak! hehehe.

duaduanya ada watak yg berbeza,tapi dorg mmg boleh diharap.
kalau susah susah,boleh lah mengharap kat dorg ni,
dorg ni jenis x berkira,duet atau tenaga.aku beruntung sangat!

harini 2 Julai 2014, hari lahir dorg yg ke 20 tahun.
aku masih lg tak percaya yang dorg ni dah 20 tahun,
dan aku masih lg tak percaya yang kakcik dah ada lesen kereta,
hehehe.dah boleh bawak kereta dah.

silap silap esok lusa dah nk kawenn,huaaaa,sedihnya aku.

aku masih lg rasakan yg dorg baby aku,baby aku selamanya,
aku xpernah rasa yang dorg dah besar.hahaha,ntah pape kan!

kakcik, adik! selamat hari lahir again! nanti kakak balik Ipoh,
kita celebrate k! love u! love u! love u!



6 comments:

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun pada kembar..tak lama lagi kawen le tu..

Cik Puan Eka said...

happy birthday kembar. Hehehe

Akak punya genetik tinggi tu kemungkinan akak dpt kembar gak hehehe.

EKa punya keturunan takde rasanya kembar, tapi belah suami, abang dia ada anak kembar. Dua2 lelaki hehehe

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat si kembar kakcik & adik. Bestnya klo dpt anak kembar sepasang kan ☺☺

umie shahidah said...

kite pun ade....
makcik yg last kembar...
kwin ngn asben aku..die ade adik kembar..yg last jgk..
ni skrg.. sepupu aku tgh pegnen kembar.. belah mak aku...

aihh..klu ditakdirkan aku ade anak kembar.. beruntungnye..

DYatie said...

Adik beradik mak aku ad kembar. Tapi tak ada antara dorg yg berank kembar jugak. Cousin dorg ada kembar. Kira pangkat cucu nenek aku. Hoho. Mu paham dok? =p

Nory Zoulkefle said...

wahhh ade genetik kembar, boleh bagi Incess adik kembar pasni..hehehe..

nory suka kembar sama jantina...
barulah nampak "kekembaran"nya kan..
kalau sepasang macam tak nampak sangat..hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...