Image and video hosting by TinyPic

02 July 2014

Kasut Raya Princess 2014


aku tak ingat tahun lepas kasut raya princess mcm mana,tapi nanti aku nk godek balik
album kat FB,rasanya ada kot.hehehe.tahun ni kasut princess papa belikan,
asalnya nk beli Sketches kat anak dara tu,sbb haritu masa pergi kedai Sketches 
ada 1 kasut tu princess perkenan betul.sbb ada lampu lampu.dia sampai nk bawak balik
kasut tu.hahahaha.tapi kami x beli pon,nk beli untuk raya.

semalam papa pergi Sunway Carnival,papa kata kat situ ada kedai Sport Direct,
kedai tu mmg jual kasut kasut yg direct dari kilang.so mmg murah dr pasaran,
papa dia dah nk beli Skecthes tu,tapi tuptup x de yg kecik,
ada size besar ke,so agak kuciwa.sobs~

tapi papa wasap pic,ada 2 jenis kasut ni, 1 Nike, 1 lg Lonsdale,
papa suruh pilih nak yg mana, Sketches tu nanti beli kat KL katanya,
so aku ni kalau kasut,mmg susah nk buat pilihan.hahaha,papa dia apatah lg,
last last aku kata, " syg pilih lah salah satu " tapi aku pilih Lonsdale tu,
sebab Lonsdale tu smart gila! dan Nike tu pon lawa.ich! geram!

last last ko tau papa dia punya perangai,perginya beli 2 pasang tu terus.
geram gila aku.kalau papa dia ada kat situ,aku rasa mcm nk gigit gigit je dia,
dah lah Nike tu after less pon RM125, Lonsdale tu je murah sket Rm75,
tapi kalau dh di rembat nya dua pasang,dah berapa.hish!
tapi alasan dia, " takpelahhh,syg dah lama x belikan incess apa apa "
huaaaa,aku diam jelah,sbb aku bajet nak cr sport shoe sepasang,
and kasut pakai pagi raya sepasang.tapi kalau dah gini gayanya,
terpaksalah pakai sport shoe je pagi raya,hahahaha.
sanggup ke ibuu? 

BIG NO lah kot! nanti kena cr lg sepasang kasut raya utk pagi raya,
untung nya anak,ada 3 pasang kasut raya,sume papa punya pasal! 
tu lah lelaki kan,bila dia x membeli,mmg x membeli,kalau skali membeli,
sampai hilang kewarasan,over gila! beli 2 pasang terus! huaaaa~

lepas ni princess,2 tahun x yah beli kasut dh ye! hahaha.bai ♥

Elephant Sandals

Rosette Flip Flop

layan mata kat Gymboree,haishhh! rasa nak nangis!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. comelnya.. yanh hijo tu lawo!

    ReplyDelete
  2. sandal comei utk org yg comei tuuuuu :D

    ReplyDelete
  3. Weh. Gymboree tu leh beli kt mana. Bknn la aku. Arissa aku x cari apa pun lagi. Nt la balik ipoh br cri. Xd la aku rambang mata melampau. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. hari tu berkenan tengok satu kasut budak tu kat crocs, tapi mahal lah pulak rm180lebih.. silap2 nike adidas apa semua tu lagi murah -___- tapi crocs tahan lasak sikit, kena air ke apa, lek je kan.. aaa kalau lah aku kaya.. boleh beli tanpa pikir apa-apa.. kan? :D hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com