Image and video hosting by TinyPic

05 August 2014

Baru nak wish Selamat Hari Raya?


Assalammualaikum, amboi amboi amboiii ko!
dah lupa password blog ke? hahaha.sampai dh xreti nak hapdet!
bulan puasa haritu ntah berapa kali je aku update x silap.
sbb mood mmg sangat kelaut,malas nk bercerita,hehehe.
so harini dah naik berkerja semula,mari lah kita mulakan rutin biasa.

aku tau,ramai yang rindu aku kannnn #muntahhijau heee~

kat atas tu aku tepek lah pic 1st raya kami 1 family,
semua org akan amik pic 1 family kan, aku pon nk jugak,
ni lah tema kami tahun ni,dah lebih kurang mcm tahun lepas je,
tapi lantak lah labuuuu,hehehe.

dah xtau nk cite apa lah pepagi ni, xpanas lagik,
jap lg aku update lg 1 entry ye! bai ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. Selamat hari raya Rara =)
    Amboi, sedondon dengan si anak dara ni...jeles ni, tahun depan nak tempah samalah =)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya Rara =)
    Amboi, sedondon dengan si anak dara ni...jeles ni, tahun depan nak tempah samalah =)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya rara..cantik kaler baju..kaler blocking gitu..

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri
    maaf zahir & batin dari Lya ;-)

    nice combination..

    ReplyDelete
  5. Betul2 dah kurus tu Rara..jangan diet2 dah..cukup cantik dah tu..:)

    ReplyDelete
  6. lupa password terus lupa kat blog.. acaner??? hahaha nasib baik masih ingat lagi. :D
    Selamat Hari Raya Rara & family

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya rara omeyyy yer baju raya hehhe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com