05 August 2014

Baru nak wish Selamat Hari Raya?


Assalammualaikum, amboi amboi amboiii ko!
dah lupa password blog ke? hahaha.sampai dh xreti nak hapdet!
bulan puasa haritu ntah berapa kali je aku update x silap.
sbb mood mmg sangat kelaut,malas nk bercerita,hehehe.
so harini dah naik berkerja semula,mari lah kita mulakan rutin biasa.

aku tau,ramai yang rindu aku kannnn #muntahhijau heee~

kat atas tu aku tepek lah pic 1st raya kami 1 family,
semua org akan amik pic 1 family kan, aku pon nk jugak,
ni lah tema kami tahun ni,dah lebih kurang mcm tahun lepas je,
tapi lantak lah labuuuu,hehehe.

dah xtau nk cite apa lah pepagi ni, xpanas lagik,
jap lg aku update lg 1 entry ye! bai ♥

11 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

selamat hari raya ..

Love Razila said...

Selamat hari raya Rara =)
Amboi, sedondon dengan si anak dara ni...jeles ni, tahun depan nak tempah samalah =)

Love Razila said...

Selamat hari raya Rara =)
Amboi, sedondon dengan si anak dara ni...jeles ni, tahun depan nak tempah samalah =)

mama ka0ri said...

selamat hari raya rara..cantik kaler baju..kaler blocking gitu..

LYAfrina said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin dari Lya ;-)

nice combination..

Diana Rashid said...

Betul2 dah kurus tu Rara..jangan diet2 dah..cukup cantik dah tu..:)

ain.ya.nun. said...

Selamat Hari Raya Rara =)

Zaza Abdul Latif said...

lupa password terus lupa kat blog.. acaner??? hahaha nasib baik masih ingat lagi. :D
Selamat Hari Raya Rara & family

Julia Johari said...

selamat hari raya rara omeyyy yer baju raya hehhe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat Hari Raya Rara..=D

Aty_Fared said...

selamat hari raya rara.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...