Image and video hosting by TinyPic

19 August 2014

Jam Mati

jam tersebut

korang boleh hidup tak kalau xde jam? memang lah boleh hidup kan,
tapi maksud aku,kalau aku mst hidup bagaikan tak lengkap.
kang kalo x pakai jam,jap jap tgk tangan,jap jap tgk tangan,
padahal tangan kosong jeee.hahaha.

sejak dr sekolah lagi aku mmg pakai jam,
aku lah tempat kwn kwn aku tanya " ra,jam kul bape? "
hah aku mmg jam dorg.hahahaha.sbb dorg sume x pakai jam,
kawan aku sorg tu lg lah, dia kalau pakai jam je,
mesti lingkup,xkira lah jam apa pon dia pakai,
pakai jam mahal pon,lepas 2 3 hari mst rosak.
hahahaha.mmg ditakdirkan dia xleh pakai jam kot.

kisah jam aku pulak pg td ni,
tetiba aku nk tgk jam,baru kul 1.30, choiiii jam mati.
aku xtau lah 1.30 am ke pm.hahaha.ni yg paling aku lemah ni,
aku beli jam ni masa nak raya tahun 2012,
aku mengidam nk jam swatch,
bagus x aku? mintak jam pon yg muroh muroh je,
xmahal ponggg.hahahaha.tahun ni dh masuk 2 tahun aku pakai.
aku ingatkan nk genapkan 5tahun baru bg rosak.
tup tup dah mati dulu,haih!

tapi aku rasa jam ni low batt je,nanti pergi swatch balik,
tukar je battery,ok lah tu kot kan.hehehe.dasar penjimatan.
jam ni elok lagik,tahan lasak gila gila.sayang pulak aku.

kalau nk beli jam baru pon.nanti nanti lah.hehehe
banyak benda nk settle lg ni.hahahaha.tgh tgh bulan ni,
minggu depan baru gaji.cepatlahhhh gajiiiiii~ hahaha

ok lah.sekian kisah jam aku.bai! ♥




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. xboleh gak kalo xde jam..rasa lain mcm je.

    ReplyDelete
  2. kalau tak ada jam, memang rasa lain macam, rasa macam tak complete pulak penampilan....

    ReplyDelete
  3. akak sokong tang... cepat la gajiiiii ha3

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com