12 August 2014

Kerisauan di hati mak mak

hmm anak anak biasa lah kan,datang musim sakit nya,
penuh klinik,tapi Alhamdulillah lah princess ok je,
tapi ada pulak masalah lain.aku xtau nk cakap mcm mana,
tapi masih di peringkat menunggu,menunggu benda tu elok,
kalau x elok juga,nanti doktor akan buat surat rujuk ke pakar,
biar pergi jumpa pakar awal awal,senang kan.
hmm doakan yg terbaik ye.



perihal papa princess pulak,td papa dia WA,
dia kata next week dia kena masuk shift.
Ya Allah,aku xtau lah nk ckp mcm mana,
dah lah jauh,masuk shift pulak.haih!
tadi aku dh sent CV dia,hope dapat lah kerja lain kat KL,
kalau x pun,hujung bulan ni di berenti keje jugak.
cari jugak kerja kat Kl,aku dh x sanggup dh,
aku xpe lg,tapi kesian kat anak je,
hari hari tanya papa mana, papa mana,
sedih rasanya.sobs.


* jap lg baru update pasal short vaccay ke melaka



18 comments:

Zaza Abdul Latif said...

hope everything goes well Rara..
ehh bukan ke dulu ko kata laki ko dpt kerja kat syabas?? dekat ngan opis ko kat RTM tu

sarah shamsyul said...

Alahai.moga d permudahkansgala urusan rara yea.mudahan x pjj lg.mesti pyh sbb ank sdg mbesar.kesian die asik tnya papa die

tenku butang said...

mak nya comel.. anak pun comel

idzwa kamaruddin said...

kenapa princess?

semoga hubby u dpt kerja kat kl ni dgn segera ye..

mOoN IzzaN said...

kan.. kesian kat anak.. kadang tak terjawab..

athi FATHIYAH said...

rara
kenapa dgn princess rara?

risau plak

athi FATHIYAH said...

rara
kenapa dgn princess rara?

risau plak

mama ka0ri said...

Mmg seksa kalau pjj ni...

Nape ngan princess? Harap semuanya ok..

Fiza Rahman said...

Siannya princess. Harap tak der apa² lah.

eima said...

sakit rindu ni ..alahai ...
kadang tu kena cekal nk hadapi kes cam ni .. tak pe la ... inshaaAllah ade rezeki nanti mesti dpt kerja kat KL

Diana Rashid said...

Dia tak sihat ke??

Aeen said...

InsyaAllah rara..hopefully husband rara dpt lah kerja kat KL nie..

Suria Lekatlekitgurl said...

Rara kenapa princess tu? masalah kesihatan ke perkembangan dia kena rujuk pakar tu? Apapun akak doakan semoga Allah permudahkan urusan rara sekeluarga. Yelah akak paham.. akak kalau 1 hari suami takde pun rasa lain inikan rara kena handle sendiri hari2 tanpa suami. Sabarlah, Insya Allah ada jalan penyelesaian

marinahunny said...

Semoga dipermudahkan semuanya anak dan suami. Banyakkan bersabar ye sayang

Mila Hilas said...

npe ngn rara sis?

Shakina Farhan said...

semoga ade rezeki korg xperlu pjj lg..daku yg pjj masa berpantangni pun rse xlarat..ni kan da 3 tahun kan..

nape dgn princess? moga xd ape2..

dalila said...

semoga ada rezeki utk hsbnd rara kt cni..cpt2 la dpt keje cni..sian rara..sian princess..

lahaiii..omeinye anak dara tuuuu..gereeemmmmmm

Fifi Nadhrah said...

inshaAllah.. rara ok saje~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...