Image and video hosting by TinyPic

12 August 2014

Kerisauan di hati mak mak

hmm anak anak biasa lah kan,datang musim sakit nya,
penuh klinik,tapi Alhamdulillah lah princess ok je,
tapi ada pulak masalah lain.aku xtau nk cakap mcm mana,
tapi masih di peringkat menunggu,menunggu benda tu elok,
kalau x elok juga,nanti doktor akan buat surat rujuk ke pakar,
biar pergi jumpa pakar awal awal,senang kan.
hmm doakan yg terbaik ye.



perihal papa princess pulak,td papa dia WA,
dia kata next week dia kena masuk shift.
Ya Allah,aku xtau lah nk ckp mcm mana,
dah lah jauh,masuk shift pulak.haih!
tadi aku dh sent CV dia,hope dapat lah kerja lain kat KL,
kalau x pun,hujung bulan ni di berenti keje jugak.
cari jugak kerja kat Kl,aku dh x sanggup dh,
aku xpe lg,tapi kesian kat anak je,
hari hari tanya papa mana, papa mana,
sedih rasanya.sobs.


* jap lg baru update pasal short vaccay ke melaka



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. hope everything goes well Rara..
    ehh bukan ke dulu ko kata laki ko dpt kerja kat syabas?? dekat ngan opis ko kat RTM tu

    ReplyDelete
  2. Alahai.moga d permudahkansgala urusan rara yea.mudahan x pjj lg.mesti pyh sbb ank sdg mbesar.kesian die asik tnya papa die

    ReplyDelete
  3. kenapa princess?

    semoga hubby u dpt kerja kat kl ni dgn segera ye..

    ReplyDelete
  4. kan.. kesian kat anak.. kadang tak terjawab..

    ReplyDelete
  5. rara
    kenapa dgn princess rara?

    risau plak

    ReplyDelete
  6. rara
    kenapa dgn princess rara?

    risau plak

    ReplyDelete
  7. Mmg seksa kalau pjj ni...

    Nape ngan princess? Harap semuanya ok..

    ReplyDelete
  8. Siannya princess. Harap tak der apa² lah.

    ReplyDelete
  9. sakit rindu ni ..alahai ...
    kadang tu kena cekal nk hadapi kes cam ni .. tak pe la ... inshaaAllah ade rezeki nanti mesti dpt kerja kat KL

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah rara..hopefully husband rara dpt lah kerja kat KL nie..

    ReplyDelete
  11. Rara kenapa princess tu? masalah kesihatan ke perkembangan dia kena rujuk pakar tu? Apapun akak doakan semoga Allah permudahkan urusan rara sekeluarga. Yelah akak paham.. akak kalau 1 hari suami takde pun rasa lain inikan rara kena handle sendiri hari2 tanpa suami. Sabarlah, Insya Allah ada jalan penyelesaian

    ReplyDelete
  12. Semoga dipermudahkan semuanya anak dan suami. Banyakkan bersabar ye sayang

    ReplyDelete
  13. semoga ade rezeki korg xperlu pjj lg..daku yg pjj masa berpantangni pun rse xlarat..ni kan da 3 tahun kan..

    nape dgn princess? moga xd ape2..

    ReplyDelete
  14. semoga ada rezeki utk hsbnd rara kt cni..cpt2 la dpt keje cni..sian rara..sian princess..

    lahaiii..omeinye anak dara tuuuu..gereeemmmmmm

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com