26 August 2014

Lisa Surihani kini Hamil?

Ternampak gambar ni semalam kt IG husband Fauziah Gous.aku terpandang sesuatu yg mcm menarik.tertengok pulak PERUT LISA,mcm membuncit.taktau lah banyak makan atau dia berisi.tapi nampak mcm preggy.

Kalau Lisa preggy.Alhamdulillah.mst anak dia dan Yusry comels sangat.dah lama dah dorg kahwin kan.moga moga cepat dorg menimang cahaya mata.AMIN.

16 comments:

Yatie said...

baju kot ya rara :)
apa pun, memang menanti bila lisa punya turn pula :D

najihahfara said...

effect baju kot haha. Kalau ada rezeki alhamdulillah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah kalau btol..

kalau tak pun takpe bkn rezeki..

Farah Waheda Wahid said...

so far belum dengar news apa2 lagi...jeng jeng jeng...

Nurzakiah Hanum said...

harap2 lisa mengandung kan

lovelywa said...

kuang3..kemain mata cik rara nampak saje ye..heheh..klau betul lisa mengandung Alhamdulillah, klau tak betul, kita cuba lagikkkkk!! hahah

Cik Puan Eka said...

Smoga lisa cepat2 hamil. InshaAllah. Mesti comel cam lisa hehe

fazilzura said...

eh ehhhh sgt nampak buncit... adakah???

CikNaa said...

amboiiii.. tapi kalau betul syukur la kan..

Lea IsNawi said...

nak buncit jugak! eh.

hehe

Lea IsNawi said...

nak buncit jugak! eh.

hehe

Lea IsNawi said...

nak buncit jugak! eh.

hehe

dalila said...

kalau btl alhmdlh..dorg pun dh lama kawin kan..mesti comel ank dorg nnt..suke sgt tgk couple ni..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum rara. amboi mata dia scan.. nampak gak.. maybe effect baju kot. hihi doakan yang terbaik buat depa berdua ~~~

eima said...

harap2 la kan ... dulu dgn erra pun tak ngandung harap2 dgn lisa ade rezeki

Chekgu Azrine said...

akk doa cepat2la dorang dpt anak..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...