Image and video hosting by TinyPic

26 August 2014

Lisa Surihani kini Hamil?

Ternampak gambar ni semalam kt IG husband Fauziah Gous.aku terpandang sesuatu yg mcm menarik.tertengok pulak PERUT LISA,mcm membuncit.taktau lah banyak makan atau dia berisi.tapi nampak mcm preggy.

Kalau Lisa preggy.Alhamdulillah.mst anak dia dan Yusry comels sangat.dah lama dah dorg kahwin kan.moga moga cepat dorg menimang cahaya mata.AMIN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. baju kot ya rara :)
    apa pun, memang menanti bila lisa punya turn pula :D

    ReplyDelete
  2. effect baju kot haha. Kalau ada rezeki alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah kalau btol..

    kalau tak pun takpe bkn rezeki..

    ReplyDelete
  4. so far belum dengar news apa2 lagi...jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  5. kuang3..kemain mata cik rara nampak saje ye..heheh..klau betul lisa mengandung Alhamdulillah, klau tak betul, kita cuba lagikkkkk!! hahah

    ReplyDelete
  6. Smoga lisa cepat2 hamil. InshaAllah. Mesti comel cam lisa hehe

    ReplyDelete
  7. eh ehhhh sgt nampak buncit... adakah???

    ReplyDelete
  8. amboiiii.. tapi kalau betul syukur la kan..

    ReplyDelete
  9. kalau btl alhmdlh..dorg pun dh lama kawin kan..mesti comel ank dorg nnt..suke sgt tgk couple ni..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum rara. amboi mata dia scan.. nampak gak.. maybe effect baju kot. hihi doakan yang terbaik buat depa berdua ~~~

    ReplyDelete
  11. harap2 la kan ... dulu dgn erra pun tak ngandung harap2 dgn lisa ade rezeki

    ReplyDelete
  12. akk doa cepat2la dorang dpt anak..amin

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com