Image and video hosting by TinyPic

18 August 2014

Melaka : Jumpa anak blogger terkenal humble dan pandai masak

amboi kemain tajuk,kalau tuan blog tu baca caption aku ni,
aku rasa dia bukan bangga,tapi mesti dia carutkan aku.hahaha.
aku mmg saje nak kenakan dia.walaupun aku jarang borak dgn dia skrg,
tapi aku rasa hubungan kami masih baik.yelah~ dia skrg bukan nak
komen komen dengan aku dah,aku pun xtau kenapa,
#sajekasipanasline. hampun etty! hahahaha.

aku rasa sape yg follow IG aku mmg tau kan ritu aku g jalan jalan Melaka,
saje je g sana,ShortVaccay katanyerrrrr! kebetulan pergi kenduri kawen
Opis mate punya kakak kat situ,kat balai raya padang Jambu,
lepas tu alang alang,checkin lah skali.jalan jalan sana bawak princess.
alasannn bawak anak,padahal makpak yang nak jalan.kuikuikui.

dulu,aku pernah suruh Etty ciumkan Maira untuk aku,
lepas tu dia kata,kalau nk cium,datang cium sendiri,dia taknak ciumkan untuk aku,
so hokkay lah,xpe! Maira tunggu aunty yg gojes yang hamat ni cium ok,
malas nk suruh mak ko dah! hahaha.so malam tu jugak aku pergi umah etty!
malas dah nk tunggu tunggu,tak sabar dah.

sampai je rumah etty,aku terus masuk,hahahaha.tak lah susah mana cari umah etty,
masuk je dalam waze,jumpa lah.masuk masuk,tgk Maira dh terbaring kat ruang tamu,
aku tak tau yang Maira SECOMEL itttew! mmg comels gila!
tembam gila! pipi gebuuu,putih melepak! Ya Allah! tak tau lah nk cakap mcm mana,
gerammmm sangat aku! anak Anez Zamri pon omei gila,si Hadeen tu,
anak Etty pon putih gebu.haih! seronoknya ada baby.
tapi aku tetap kena tunggu princess 5tahun,sbb aku rasa aku masih xboleh handle
anak 2,huaaaaaaa.aku rasa lah!

korg nak tgk x gambar maira? jap eh!







































































hah,besar ku tepek gambar Maira! amacam? korg rasa mcm mana?
homeiii homeiii kannnnn! hmm rinduuu lah lat maira!
maira! nanti maira kena bangga taw,sbb gambar maira ada dlm
blog aunty! kikiki.

banje sket pic aku! hahaha

Maira pandai bergambar taw,pandai betul tgk camera.tau je camera tu kat mana.
sejujurnya,aku rindu perut yg buncit.rindu perut yg ada baby,
naluri tu kuat sangat,tapi kami belum bersedia,takpe,lg 3 tahun insyaAllah,
3 tahun pun dah x lama.

papa yang tak pernah nak dukung baby pon terliur nk dukung baby maira.

malam tu kami dh kenyang gila makan,sebab lepas mkn kenduri tu,
kami g Open house rumah blogger Ain pulak,laki aku mkn sampai muntah muntah.
hahaha,tapi sampai je rumah Etty,rupanya etty masak pulak,
ingat kan xnk makan dah,sbb etty pun kata kat aku,dia x masak,mkn kuih raya je.
#ooopppsssterlepaspulak, so kami mmg xnk mkn lah,kenyang.
tuptup Etty masak bihun goreng pulak,Ya Allah, syusyah syusyah ke makkk ni!
kami pon makan lahhhh! tapi ko nak tau,laki aku yg KONON kenyang tu,
yang makan sampai mutoh mutoh tu,makan 2 3 kali tambah wehhhh~
aku pon bertambah! anak aku pon bertambah makan,
hampunnnn malunyaaaa! hahahaha.so ko rasa kenapa?
maknanya, Etty masak bihun pon sodap lah tu! siap ada daging!
Etty x bg aku cite kat blog! tapi xbest ah x cite,x sedap lah story line aku nanti kan.
hahahahaha! #hampunmaketty!

kami tak lama pun rumah etty,lepas makan makan,borak borak pasal rumah dia,
pas tu kami balik,sbb kawan laki aku dh tunggu pulak.nk g bejalan kat Bandar Melaka,
rasa x puas nyembang,tapi kalo nyembang pon,sampai esok malam x habis.
princess dgn Umar pon x panas lagik masa tu, baru nk panas,
kami dh balik.hehehe. Umar biasa lah,tunjuk skill pakai helmet and motor dia,
pandai betul budak tu,main sorg sorg, x kacau org pon! bagus sangat.

anyway thanks Etty for having us!
suka sgt dtg sbb nampak keikhlasan ko menyambut kedatangan kami.
hahahahaa.laki aku pun suka nyembang ngan dak Ajib,
hahahaha. ok lah! cukup dah aku membahan ko dlm entry aku ni.
hampun ye makkkk! bai! peluk cium maira and umar utk aku!
bai ♥

p/s : Etty last update blog 23Julai2014 aku tak tau lah bila dia nk update lg.

nak tengok pic aku ngan etty x? jap eh! hahahahahahaha









































































































































































































kecik je.xleh besor besor.hahahahaha




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. gambar last tu kecikkan, xpe aku leh klik besarkn. hahaha

    ko jumpa aku xup satu entry panjang mcm ni siaplh!

    ReplyDelete
  2. maira bambam!!

    bila nk dtg kemaman pulak? lalala

    ReplyDelete
  3. Tembam n besau la Maira... muka umar exactly masa baya-baya Maira (padahal aritu cakap lain..kuikui)

    ReplyDelete
  4. Bam bam nya maira..geram nengok tau

    ReplyDelete
  5. mmg comel xhengat kot..! geram betul tgk pipi maira! isk3..

    ReplyDelete
  6. mcam takde gambar kecik nk letakkkkkk...tampo kang

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com