15 August 2014

Merajuk dengan Nuffnang

aku tak tau lah aku yang merajuk dengan Nuffy ke or Nuffy merajuk dengan aku,
sejak bulan puasa aku mmg kurang gila update blog.
sebab aku xde mood,sibuk tgk cite korea pon sama,lepas satu,satu.hahaha
dan sejak tu,semua iklan aku credited,dan sampai harini xde iklan baru.

sedih ke? sedih lah! gila kau xsedih,duet tak naik naik pon,
takuk tu je.lepas tengok xde iklan,mmg aku x update lah blog.
malas gila,cite korea pulak banyak yang best best,
mmg pandang sebelah mata lah blog.hahaha.
cite raya pon aku x buat,hahahaha.

tapi harini, tetiba nuffy bg aku Iklan pulak.hahaha,
ni yg datang semangat lg.ok lah,mulai harini update blog semula ye,
jangan malas malas ye.hahahaha.


9 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alolololo nuffnang nak bermanja manja dengan akk la tu.. hehehehe Btw tahniah ye

Zaza Abdul Latif said...

alohlohloh.. ilex ra.. nanti aku tlg serukan iklan tu yer.. mana tau bleh sangkut dua tiga.. hehe

Sobri Mansor said...

Kalau merajuk dengan nuffnang buat sementara ni, apa kata join contest iphone 5s gajet impian setiap blogger. Mana tau ada rezeki. Hehehe.

Abah Zuki said...

abah mmg dah lama merajuk dgn nuff pun sbb duit dlm tu ciput aje..

Chekgu Azrine said...

Lps ni update 3 entry daily..hehe

ArELeEz said...

tempoh 'merajuk' nuffnang dah abis la tu kot. he3..

mama amir said...

Semoga rajin selalu..

Ecah Ecot said...

banyak la tu..ecah punya ciput2..semput sangat nak naik...hahaha

Julia Johari said...

rara takmo malas2 hehehe saje je nuffnang nak tgk kita cm ne...hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...