Image and video hosting by TinyPic

18 August 2014

Nora Danish Memaki Hamun Hotel Legoland


“Selama 10 minutes my sister Nadya yang berada dalam lift itu tekan button merah baru ada orang jawab. Can you imagine??? They went for a break katanya dan tiada ganti yang jaga dan monitor? Mereka kata dah banyak kali terjadi kes sebegini!”

“Perkara ini tidak boleh dibuat mainan kerana dibuatnya orang didalam itu sesak nafas? Budak kecil? Orang tua? Dah la lift dia bising dengan lagu dan juga lampu berkelip. Memang pening la sesiapa yang stuck dalam lift, bila suruh hentikan lagu dan lampu kerana risau memeningkan my pregnant friend adn my sister yang asthma itu, mereka kata tidak boleh”

“Bodoh! Lego Hotel adalah hotel paling bahaya dan paling teruk pernah saya pergi. Bayangkan kalau ada kebakaran mmg tiada siapa yg datang selamatkan. Semua lembab,” tulisnya.


patut lah dia mengamuk sakan,kalau aku pon amuk jugak,
sejam dlm lif? sedangkan 10 minit pun xtahan,ni pulak sejam.
nasib ko lah Legoland,lepas ni habis lahhhh~ xde sale.
nora danish punya aura kuat,followers pon 1 juta taw.hehe.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. uih...boleh plak kata xdak org nk monitor.mmg patut dia mrh

    ReplyDelete
  2. aah. mmg patutlah kene maki klu cenggitu servisnye!

    ReplyDelete
  3. abis la sale lps ni klu mcm ni punye service..

    ReplyDelete
  4. kalau aku pun aku marah wei ... gile ko mana tau anything happen ... pastu tak de org pantau dan konfem la xdpt dieselamatkan .. saman je

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com