Image and video hosting by TinyPic

08 August 2014

Princess 23month!


entah mcm mana boleh lupa,harini baru teringat,sobs! semalam princess dh masuk 23m,
patut lah semalam dia happy je,x cranky mcm selalu,baik,gelak gelak,
good girl boleh makan kat ruang tamu sorg sorg.alahaiii~

aku masih lg tak percaya yang princess dah 23m,
aku masih lg rasa dia mcm baby aku,masih lg terasa mcm mana
di menggeliat dlm perut aku dulu,bahagianya rasa masa tu.
now dh big girl dah,bulan depan dah masuk 24m,
dah 2 tahun dah anak ibuu.cepat sangat awak membesar,
membesar dengan bijak,cerdik,pandai,cantik,menawan.
eh! jgn marah eh,puji anak sendiri,xpe kan! hehehe.

kadang kadang ibuu seronok bila tgk awak membesar,
ada benda yg awak dh faham,ada jugak benda yg awak masih x faham.
benda yg paling ibuu x faham pulak dengan awak ialah,
suka merampus! tau x merampus tu apa? merampus tu mcm,
kalau buat satu satu benda,kalau dh buat 2 3 kali x boleh,
pas tu mula lah nk hempas barang,nak marah.hah tau x tu ikut perangai sape?
mmg sah sangat ikut perangai aku.hahahaha.aku bila tgk princess mcm tu,
aku teringat perangai aku yg buruk tu.mmg sebijik,
tak mcm papa dia,papa dia sabar,buat apa benda pun semua penuh sabar,
alahaiii~ kenapa lah awak tak penyabar mcm papa anak oi! hehe.

tapi pak lawak nya sama mcm papa,suka buat lawak,pandai mencuit hati,
kalau senyum tu menawan je,tapi hade puting! haih! sabo jelah!

bulan depan kami nak buat birthday party untuk princess lg skali,
ok lah kan setahun sekali,sama mcm aku kecik kecik dulu,tiap tiap tahun buat
birthday party,tapi bukan party yg beriye iye sangat,niat dlm hati nk panggil
tetamu dtg,makan makan,baca doa selamat sikit.tahun tahun sebelum ni ada
arwah atok aku bacakan doa,tapi tahun ni dah xde.sobs!

kalau korg nak datang ipoh,boleh lah join eh,insyaAllah buat pada 
7/9/2014 nanti,hari ahad,insyaAllah,moga berjalan dengan lancar.Amin.

happy 23m anak ibuu! moga sihat sihat selalu ye syg ibuu ♥
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. amboi anak kau berkasut tinggi.. hahaha puting kat mulut tu yang tak menahan.. tak comel ar pakai kasut tinggi berputing Princess hehehe

    ReplyDelete
  2. alahaii comelll...kemain anak dare nak berkasut tumit tinggi .... tingat iklan kat tv budak pompuan pakai kasut tumit tinggi tu heheeheh.... tu le kan budak2 ni barang2 kite juga nak di cubanyer.... lagi2 kalo kasut atau makeup....haaa ko tgu nanti rara part die dah pandai kelebek lipstik ko kang heheheeheh....

    dah nak sambut besdei lagi...alhamdulillah....moga persiapan berjalan lancar...bulan 9 tak lama dah tu...leh prepare sikit2 dah tu...

    ReplyDelete
  3. Comel la princess ni..happy 23 months old ye..

    ReplyDelete
  4. Semoga si comel terus membesar menjadi anak yg soleh :D

    ReplyDelete
  5. sekejap je nak masuk 2 tahun kan budak2 nie...makin bertambah2 ragamnye kan..hehhe..

    ReplyDelete
  6. kejap jer masa berlalu..tup2 nanti dah nak kawen..hehehe.. selamat mebuat besday party ye..

    ReplyDelete
  7. sebulan je lagi nk msk 2 tahun dh princess..danish pun cmtu jgk..kuat ngamuk..yg tu mmg ikut perangai papa ngan mama..haha..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com