Image and video hosting by TinyPic

18 August 2014

Tema Harijadi Trending 2014





Hari Lahir Princess akan menjelma tak lama lagik,
7 september princess genap 2 tahun,
aku mmg nak buat pun Birthday party dia,
dan juga doa doa selamat.sebagai mak mak,aku tak ketinggalan
untuk menyebok mencari tema yang best best untuk anak aku,
tema paling IN skali tahun ni of course lah FROZEN,
sape yang tak buat tema ni? ce bgtau aku! hahaha.

aku skrg dh mula carik bahan untuk laksanakan tema ni,
tapi aku mcm biasa lah,DIY sajerrr,tak kuasa mak jemah nk tempah tempah,
kita DIY je lah mana yg mampu,beli lah kain kain biasa buat ropol ropol,
then stakat snow snow tu mak boleh je pakai polistrennn! hahaha.
tak pun beli je fiber,bukan mahal sangat pon.ke kapas ke.hahaha.

signage tu,boleh je buat sendiri.janji jimat,ye dokkkk!
ok lah,nk search search lagik ni.hehehe.bai ♥




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. wahhh..mesti meriah besday party princess nnt..

    ReplyDelete
  2. anak dara Amni pun bln dpn 2thn .. dok pk2 jgk tema apa..
    tp Frozen ni dia x bape kenal kcuali lagu2 lew..

    yg dia suke sgt kucing... nnt nk wat tema kucing... sume kucing kui3..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. frozen gitu.. leh suh anak2 gojes nyanyi let it go nanti... hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya anak gigirl tema frozen.
    so sweet. happy diy

    ReplyDelete
  5. semua suka Quena elsa tu ..sekali ngan aku ... let it goooo ...let it gooo hahahhah

    ReplyDelete
  6. slamat menDIY...akk aritu wat busday tisya pn tema frozen..die suka sgt ngan elsa

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com